Seravon uusi toimitusjohtaja on 1.2.2021 alkaen Heikki Ojaniemi. Otto Kekäläinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana keskittyen strategiseen kehittämiseen.
Julkaistu

Seravo Oy uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Heikki Ojaniemi 1.2.2021 alkaen. Heikillä on takanaan yli 10 vuoden työhistoria erilaisissa yrityksissä tietohallinnon tehtävissä. Heikki ei ole kokonaan uusi Seravolla, vaan siirtyy tehtävään operatiivisen johtajan paikalta.

Heikki Ojaniemi
Heikki Ojaniemi

Seravon aiempana toimitusjohtajana toimi Otto Kekäläinen Seravon perustamisesta vuodesta 2011 lähtien. Seravo on kymmenessä vuodessa kasvanut yrittäjävetoisesta toimijasta melkein 20 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Näiden vuosien aikana Seravo on vakiinnuttanut paikkansa johtavana WordPress-toimijana Suomessa ja kasvanut palvelemaan jo yli 4000 sivustoa. Kokoluokan muutos muutaman hengen pioneeritiimistä alalla tunnetuksi nimeksi on merkittävä saavutus. Otto jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana keskittyen yhtiön kehittämiseen strategisella tasolla.

Seravon kasvu jatkuu

Seravon tulevaisuus näyttää hyvältä. Kasvu on jatkunut tasaisena useita vuosia peräkkäin kaksinumeroista tahtia. Uusia asiakkaita palvelemaan on saatu myös uutta henkilöstöä vastaamaan kasvaneeseen tarpeeseen.

Toimitusjohtajan nimeämisen ohella Seravossa on aloittanut useita muitakin vahvistuksia alkuvuodesta 2021. Vuoden 2020 aikana tapahtunut noin 30 prosentin kasvu on jatkunut alkuvuoden uusina tilauksina. Yrityksen kasvun seuraava vaihe jatkuu ammattitoimitusjohtajan vetämänä.

Seravon verkkosivuja kymmenen vuoden ajalta.