Hosting-palveluntarjoajan valinta WordPress-sivustolle

Kirjoitettu: 9.10.2015 Päivitetty: 24.11.2015

Suomalainen digitoimisto Omni Partners Oy on vuoden 2015 aikana julkaissut verkkosivuillaan WordPressin peruskäyttäjille suunnatun opas-artikkeleiden sarjan. Artikkelisarjan neljännessä osassa Omni Partners kertoo webhotellin (engl. web hosting) valinnasta WordPressille. Iloksemme he suosittelevat WP-palvelu.fi:tä parhaana WordPress-pilvipalveluna.

”Mikäli haluat keskittyä ainoastaan oleelliseen, eli tuottamaan verkkosisältöä, etkä halua miettiä päivityksiä ja tekniikkaa, on Suomessa tällä hetkellä ainoastaan yksi varteenotettava palveluntarjoaja WordPress-pilvipalvelulle: wp-palvelu.fi.” (Omni Partners 6.10.2015)

Paljastettakoon myös, että muita vaihtoehtoja kuvataan sanoilla ”Älä vaivaudu”.

 

wpkoulutus3

 

Olemme todennäköisesti ansainneet nämä kehut, koska palvelumme on rakennettu alusta alkaen WordPressiä silmällä pitäen ja kaikki artikkelissa mainitut tärkeät asiat toteutuvat:

  • Asiakaspalvelu. Suomenkielinen asiakaspalvelumme, jossa kaikkiin viesteihin vastaa WordPress-asiantuntija, on meille ylpeydenaihe. Asiakaspalveluun voidaan lukea myös 24/7-valvonta, jonka puitteissa jokaisen asiakkaan sivuston toimivuutta seurataan ja ongelmiin reagoidaan nopeasti. Enterprise-asiakkaille on myös kullekin nimetty oma Account Manager ja yli 500 €/kk hintaluokan asiakkaille on saatavilla erilinen asiantuntijapalvelusopimus ja puhelinnumero, jolla voi soittaa päivystäjällemme myös normaalin työajan ulkopuolella. Sähköpostia voi tietysti kaikki asiakkaat lähettää koska vain ja vastauksen voi saada myös viikonlopun aikana.
  • Levytila ja liikennemäärä. Pienimmänkin palvelupakettimme levytila on 4 gigatavua. Se on moninkertaisesti  WordPress-hostingille suositellun 0,25 gigatavun minimikoon. Levytila ja myös liikennemäärä riippuvat valitusta palvelupaketista. Itse asiassa WP-palvelun hinnoittelussa kaikissa palvelupaketeissa on melkein kaikki ominaisuudet vakiona, ja http-pyyntöjen määrä määrittelee hintaluokan.
  • Luotettavuus. Tiedotamme avoimesti ongelmatilanteista Twitter-tilin @WPpalvelu kautta. Huolto-ikkunaksi on varattu sopimusehtojen mukaisesti joka kuun 1. sunnuntailta 1 tunti, ja sitäkin käytetään vain tarpeen mukaan. Päivittäinen varmuuskopiointi 30 päivän historialla on vakiona kaikissa palvelupaketeissa, eikä asiakkaan tarvitse tehdä mitään. Varmuuskopiosta palauttamisen voi tehdä itse eikä se maksa mitään.
  • Sovellukset. Teknologia-stackimme on paras mahdollinen: Linux, Nginx, MariaDB, PHP/HHVM. Kaikki Omni Partnersin artikkelissa mainitut asiat löytyvät (rewrite, gzip, PHP 5.6, MariaDB 10.0, SSH, crontab, Git, Composer). SSL-salaus (eli https-yhteys) on vakiona kaikkien sivustojen WP-admin-ylläpidossa – tietoturvapolitiikkamme mukaisesti verkossa ei saa milloinkaan liikkua salasanoja ilman suojattua yhteyttä. Suuremman hintaluokan palvelupaketeissa on vakiona oma SSL-varmenne ja muihin palvelupaketteihin sen saa huomattavan edullisesti, hintaan 30 €/v, mikä sisältää asennus- ja uusimiskustannukset. Muissa hosting-ratkaisuissa niistä usein aiheutuu jopa sadan euron kustannuksia.

Tarkennuksena vielä, että Omni Partners ei ole Seravo Oy:n kumppani eikä WP-palvelun jälleenmyyjä. Törmäsimme verkossa sattumalta heidän tekemään suositukseen, kiitämme arviosta ja aiomme olla yhtä hyviä jatkossakin. Vastavuoroisesti voimme suositella Omni Partnersin kattavaa WordPress-peruskäyttäjän opasta jokaiselle WP-sivujen käyttöä suunnittelevalle.

Kommentoi

Otto Kekäläinen

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

WordPressin haku nopeaksi MariaDB:llä

24.3.2020

WordPressin sisäänrakennettua hakutoimintoa ei voi aina kehua nopeaksi. Se hidastelee helposti varsinkin suurilla sivustoilla, kun tietokannassa on paljon sisältöä. Tätä […]

WooCommerce 4.0 on ulkona

13.3.2020

On olemassa monia hyviä syitä miksi kannattaa valita WooCommerce verkkokaupan alustaksi. Ei ole sattumaa, että se on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, […]

TLS 1.1 ja 1.0 historiaan maaliskuussa

10.3.2020

Seravon WP-palvelussa on vuoden 2020 alusta ollut ensisijaisena HTTPS-liikenteen salausprotokollana käytössä TLS 1.3, jonka lisäksi käytössä on TLS 1.2. Sen […]