Singaporen klusteri avattu

Kirjoitettu: 19.9.2019 Päivitetty: 1.10.2019

Tarjolla on hyviä uutisia Aasiassa liiketoimintaa harjoittaville nykyisille ja uusille asiakkaillemme – tästä eteenpäin Seravo tarjoaa mahdollisuuden sivuston palvelintilan sijoittamiseen myös Singaporeen.

Palvelinympäristö on sivuston nopeuden kulmakivi

Jokainen verkkosivuston omistaja haluaa luonnollisesti sivustonsa toimivan mahdollisimman nopeasti, sillä hitaat sivut karkottavat kävijöitä ja alentavat myös sivuston hakukonesijoitusta. Ensimmäinen tarkasteltava asia tämän tavoitteen saavuttamiseksi on sivuston palvelinympäristö. Kankealla ja vanhanaikaista teknologiaa hyödyntävällä palvelimella ei parhaitenkaan koodattu verkkosivu voi toimia kovin sutjakasti.

Halvimman mahdollisen webhotelliratkaisun metsästämisen sijaan kannattaakin suunnata katse erityisesti WordPressiä varten optimoituihin premium-palveluihin, sillä yleensä jo tämä muutos nopeuttaa sivuston toimintaa huomattavasti. Seravon WP-palvelun palvelimet on alusta asti suunniteltu nimenomaan WordPress-sivustojen tarpeita ajatellen, jolloin muita nopeusoptimointitoimia ei välttämättä tarvita lainkaan.

Palvelimen sijainnillakin on merkitystä

Nykyään yhä useampien yritysten toiminta on myös kansainvälistä, jonka vuoksi sivuston nopeutta tavoiteltaessa on hyvä tarkastella palvelimen laadun lisäksi myös sen maantieteellistä sijaintia. Mikäli palvelin on laadukas ja hyvin optimoitu, ei viiveen eli latenssin merkitys nykypäivänä enää ole valtavan suuri. Sivustot latautuvat nykyään pääsääntöisesti hyvin joka puolelta maailmaa. Palvelimen sijoittelulla voidaan kuitenkin yhä saavuttaa pientä lisäboostia, jonka vuoksi asialle kannattaa uhrata ainakin pari ajatusta.

Sivuston sijoittaminen muualle kuin Suomessa sijaitsevalle palvelimelle on hyvä ratkaisu sellaisille asiakkaille, joiden suurin markkina-alue ja sitä kautta myös sivuston kävijäkunta on pääsääntöisesti jostain muualta kuin Suomesta. Sijoitettaessa sivusto myös maantieteellisesti tälle alueelle, latenssi näille kävijöille pienenee ja sivusto latautuu nopeammin. Lisäksi palvelimen huoltokatkot osuvat paremmin kyseisen markkina-alueen päivärytmin mukaisesti yöaikaan, suomalaisen aikataulun sijasta.

Uutena vaihtoehtona Aasia

Seravon asiakkaat ovat jo pitkään voineet tilausta tehdessään valita sivustoilleen myös ulkomailla sijaitsevan palvelimen. Tähän asti vaihtoehtoina palvelimen sijainnille on Suomen lisäksi ollut Ruotsi, Saksa ja Yhdysvallat, eli painotus on ollut vahvasti lännessä. Olemme kuitenkin saaneet tasaiseen tahtiin kyselyjä palvelinsalista Aasiassa, sillä kasvavana markkina-alueena se on yhä tärkeämpi liiketoiminnan kohde myös monille suomalaisille ja eurooppalaisille yrityksille.

Nyt voimme iloksemme kertoa uuden Singaporessa sijaitsevan klusterimme olevan virallisesti toiminnassa. Asiakkaamme voivat siis jatkossa tilausta tehdessään valita lomakkeelta sivustolleen myös Singaporen palvelimen. Tällä uudistuksella voimme palvella entistä paremmin niitä asiakkaita, joiden sivuston pääasiallinen kohdemarkkina on Aasiassa. Kuten tavallista, palvelin on taattua Seravo-laatua yhdistettynä kokonaisvaltaiseen ylläpitopalveluumme. Me hoidamme teknisen puolen, jotta sinä voit keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi – Aasiassa tai missä päin maailmaa tahansa.

Kommentoi

Anni Pesonen

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

Näin otat Google Mapsin käyttöön

2.7.2020

Google Maps on erittäin yleinen elementti monen yrityksen yhteystiedoissa. Kartan tarjoaminen on kätevä palvelus vierailijalle. Tähän asti tämä on onnistunut […]

Aki Björklund liittyi Seravon hallitukseen

18.6.2020

Aki Björklund, yksi suomalaisen WordPress-skenen todellisista pioneereista, on liittynyt Seravon hallitukseen. Akilla on pitkä historia WordPressin parissa itsenäisenä yrittäjänä ja […]

Suomen Pienyrittäjät ry ja Seravo pienyritysten tukena

2.6.2020

Suomen Pienyrittäjät ry ja Seravo tarjoavat suomalaisille pienyrittäjille mahdollisuuden avata edullisesti ammattilaisen luomat nettisivut ja verkkokaupan.