Svenskspråkig teknisk skribent anställs

Kirjoitettu: 8.11.2017 Päivitetty: 28.8.2018

Brinner du för ny teknik och tycker du om att läsa och uttrycka dig skriftligt? Är du stolt över inhemska innovationer som Linux och MariaDB?

Seravo vill anställa en person som gärna skriver teknisk text på svenska, finska och engelska. Vi erbjuder heltids eller deltids jobb enligt vad som passar din livssituation. Du kan jobba på vårt kontor i Tammerfors eller på distans från ditt hem.

Till en teknisk skribents arbetsuppgifter hör mycket skrivande på olika språk. Du behöver inte själv vara teknisk expert, men du måste vara intresserad av Internet och teknologierna bakom det och klara av att intervjua personer på vår utvecklingsavdelning, producera blogginlägg, instruktioner, marknadsföringsmaterial, innehåll till sociala media och övrigt liknande. Din uppgift är att hjälpa våra nuvarande och kommande kunder att utnyttja vår teknik och nå goda resultat i sin egen verksamhet. Det är också bra om du har goda muntliga kunskaper i olika språk och är redo att använda dem i telefon samt har intresse av att resa på konferenser och dylikt utomlands.

Det är en fördel om du har erfarenhet inom marknadsföring eller kommunikation, men det är inte ett måste. Huvudsaken är att du har intresse för branschen och goda baskunskaper i skriftligt arbete, resten kan vi hjälpa dig med att träna upp och dina uppgifter anpassas enligt din startnivå.

Om du är intresserad, skriv en fritt formulerad ansökan och skicka den till oss på rekry@seravo.fi. Inkludera gärna länkar till bloggar, websidor och konton på sociala medier där exempel av ditt skrivande kan ses.

Vid behov ges mera information av vd Otto Kekäläinen, tel. 044 566 224.

PS. Työpaikkailmoituksia suomeksi löytyy sivulta wp-palvelu.fi/tyopaikat

Kommentoi

Otto Kekäläinen

Hae WP-palvelu.fi:stä

Kategoriat

Lue myös

Pohjoismainen WordPress-yhteisö kokoontuu Helsingissä

12.2.2019

Vajaan kuukauden päästä Helsingissä järjestetään kautta aikojen ensimmäinen yhteispohjoismainen WordPress-tapahtuma WordCamp Nordic. Tätä tapahtumaa on kaavailtu ja siitä on haaveiltu […]

Seravo osallistui FOSDEM 2019 -tapahtumaan

11.2.2019

Seravo teki tänäkin vuonna jo perinteeksi muodostuneen pyhiinvaelluksensa FOSDEM 2019 -tapahtumaan, kuuden hengen delegaation voimin. FOSDEM on vuosittain Brysselissä järjestettävä, […]

Kesälle 2019 kesätöitä!

8.2.2019

Haluaisitko viettää kesäsi kasvavassa IT-alan yrityksessä meillä Seravolla? Seravo on ketterä tamperelainen ohjelmistotalo. Päätuotteemme on WP-palvelu eli WordPress-verkkosivustoille suunniteltu hosting- ja […]