Syksyn WordPress-tapahtumia meillä ja maailmalla

Kirjoitettu: 30.9.2016 Päivitetty: 28.8.2018

Syksyn raikkaat tuulet kuljettavat seravolaisia WordPress-piirien tapahtumiin sinne, tänne ja kauemmaksikin. Tässä tietoisku tulevista tapahtumista, joissa meidät mustapaidat voi bongata joko järjestäjinä, sponsoreina tai puhujina. Missä nähdään?

 

WordPress-asiantuntijat MOW-toimistolla
Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki
to 6.10.2016 klo 9–12


[column sm=”8″]

WP-palvelun roadshow starttaa taas, ja lokakuun alussa suuntaamme huikeita hehkutuksia keränneelle Mothership of Work -toimistolle eli MOWille Helsinkiin. Paikan päällä paasaamme WordPressistä, testautamme verkkosivuja ja tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia. Tarjolla on myös vinkkejä näkyvyyden parantamiseen niin verkossa kuin syksyisillä kaduilla. Tule moikkaamaan! Tapahtuma löytyy myös Facebookista.
[/column]
[column sm=”4″]

mow

[/column]


[column sm=”4″]

mt-logo

[/column]
[column sm=”8″]

Mindtrek 2016
Tampere-talo
17.–19.10.2016

[/column]

Avoimen maailman yhteen kokoava Mindtrek-konferenssi on jälleen täällä! WP-palvelu on sponsoroimassa tapahtumaa ja päämiehemme Otto haarukoi Tampere-talossa muutakin kuin aamiaisbuffettia: Oton puhe kulkee otsikolla Forking in Open Source: Case Study of MySQL/MariaDB. 

Lippuja Mindtrekiin näyttäisi olevan vielä saatavilla, nyt viimeistään kannattaa varmistaa paikkansa teknologian ja innovaatioiden törmäyttämiskurssille.

 

WordCamp Manchester
21.–22.10.2016
Englanti


[column sm=”8″]

WP-palvelu ottaa lokakuussa sinivalkoiset siivet alleen ja lennähtää länteen. Emme lannistuneet Brexitistä vaan uskomme Brittein saarten edelleen arvostavan avoimuutta ainakin lähdekoodin puolella. Seravo sponsoroi WordCamp Manchester -tapahtumaa ja on aktiivisesti niin kartoittamassa kuin tukemassa WordPress-yhteisöä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Puhujalavalla nähdään jälleen tuttu kasvo, kun teesimme WordPressin tietoturvasta naulataan valkokankaalle.

 

[/column]
[column sm=”4″]

manchester-wapuu

[/column]


[column sm=”4″]

wordcamp_stockholm

[/column]

[column sm=”8″]

WordCamp Stockholm
22.–23.11.2016
Ruotsi

[/column]

[column]

Syksyn toinen iso panostus on lahden takana Tukholmassa järjestettävä WordCamp Stockholm, jossa on mahtava mahdollisuus päästä pyörimään Ruotsin kovimpien WordPress-tekijöiden piiriin. Pohjoismaisen hosting- ja ylläpitoratkaisun vastaanotto on ollut länsinaapurissa sangen positiivinen, sillä WP-palvelun kaltaista paikallista toimijaa ei ole toistaiseksi ollut tarjolla. Sponsoripisteen lisäksi Seravo on taas tyrkyllä myös puhujanpöntössä, kun Otto avaa testattujen päivitysten toimintaa. Toisena tapahtumapäivänä on workshopissamme tarjolla vinkkejä sivuston suorituskyvyn parantamiseen XDebugin ja PHP-profiloinnin avulla. Samaisia vinkkejähän olemme jakaneet aiemmin myös blogin puolella.

[/column]


[column sm=”8″]

WordPress-miitit
Joka kuukausi
Tampere, Turku, Helsinki, Oulu, Jyväskylä

[/column]
[column sm=”4″]
wordpress-logo-notext-cmyk

[/column]

WordPressin parissa työskentelevät ovat siitä kummaa porukkaa, että he tapaavat toisiaan myös toimistoaikojen ulkopuolella ja täysin vapaaehtoisesti. WP-miittejä järjestetään Suomessa jo viidellä paikkakunnalla, aina vakiintuneena viikonpäivänä kerran kuussa. Oman rakkaan Mansemme ohella pyrimme vierailemaan myös muiden kaupunkien tapaamisissa. Vapaamuotoiset kohtaamiset WP-väen kesken jatkuvat pitkin syksyä, tarkat aikataulut löytyvät kunkin kaupungin meetups.com-sivulta (Tampere, Turku, Helsinki, Oulu, Jyväskylä).

 


[column sm=”4″]

mariadb

[/column]
[column sm=”8″]

Percona Live ja MariaDB Developers Meetup
3.–5.10. ja 6.–8.10.2016
Amsterdam, Hollanti

[/column]

[column]

Jottei seravolaisten syksy olisi pelkkää WordPressiä, annamme panoksemme avoimen lähdekoodin edistämiseen myös muissa ympyröissä. Percona Live Open Source Database Conference ja MariaDB Developers Meetup pureutuvat tietokantojen ytimeen. Seravon Otto Kekäläinen on molemmissa tapahtumissa puhujana, lisätietoja aiheista löydät konferenssien kotisivuilta. MariaDB on koko maailman WordPress-sivustojen tietokantamoottori, joten sen kehitykseen osallistuminen edesauttaa myös WP-kehitystä.

 

[/column]

@SeravoFitwitterbird
Twitter

Aina ei voi matkustaa konferensseihin tai viettää vapaailtaansa WordPress-olusen äärellä. Onneksi se toinen todellisuus eli sosiaalinen media tuo kaukaisetkin kuulumiset omaan taskuun ja keskusteluun voi osallistua häsäreiden avulla. Jaamme tunnelmia tapahtumapaikoilta Twitterissä ja Seravon puhemateriaalit myös täällä blogissa. Ja koska asiakaspalvelu on valttimme, vastaamme myös seuraajien toiveisiin: laitetaanko seuraavaksi livetwiitit laulamaan, kerätään kömmähdykset Instagram-tarinoihin vai pistetäänkö Periscope-lähetys pystyyn WordCampin bäkkäriltä?

 

Eli: missä nähdään?

1 kommentti kirjoituksessa “Syksyn WordPress-tapahtumia meillä ja maailmalla”

Kommentoi

Sanna Saarikangas

Hae WP-palvelu.fi:stä

Kategoriat

Lue myös

Työntekijöille ilmaiset kasvomaskit ja käsineet

11.9.2020

Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?

WooCommerce 4.5 on julkaistu

9.9.2020

Syyskuun 9. päivä julkaistiin WooCommercen versio 4.5. Kyseessä on minor-versio joka on täysin yhteensopiva aiemman 4.4 version kanssa. Uudessa versiossa […]

Koronavilkku.fi Suomen suosituin sivusto 31.8.2020?

4.9.2020

Tekikö koronavilkku.fi Suomen nettihistorian ennätyksen 31.8.2020 kun 935 000 vierailijaa kävi vuorokaudessa?