Julkaistu
Päivitetty

Ilmoittaudu mukaan syksyn koulutuksiin

Kevään 2019 koulutukset sujuivat sen verran mallikkaasti, että päätimme jatkaa WordPress-koulutuksia myös syksyllä. Syksyn koulutukset järjestetään samaan tapaan kun aikaisemmin, joten koulutuspakettimme pysyvät samoina. Tarjolla on kolme eritasoista koulutusta: perus-, jatko-, sekä kehittäjäkoulutus.

WordPress-koulutukset on tarkoitettu yritysasiakkaille, mutta osaamistason suhteen ei ole vaatimuksia. Jokaiselle löytyy varmasti oikea ryhmä oppia. Koulutukset järjestetään toimistollamme Tampereella, joka sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, eli paikalle on helppo saapua vaikka junalla.

WordPress-koulutuksemme auttaa tekemään ylläpidosta niin helppoa, että kaikki organisaation työntekijät voivat hoitaa sisällön tuottamisen ja päivittämisen itse. Näin yrityksenne säästää rahaa ja pystyy toimimaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Aikataulu

Koulutuksia järjestetään seuraavan aikataulun mukaisesti. Mikäli yrityksellänne on tarvetta erityiselle WordPress-osaamiselle, tai koulutusten ajankohdat tai sisältö eivät vastaa toiveitanne, voimme järjestää koulutuksia myös yrityksenne tiloissa räätälöidysti. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sales@seravo.com.

Koulutus Päivämäärä Kellonaika
Peruskoulutus
Peruskoulutus Keskiviikko 4.9.
Keskiviikko 2.10.
Keskiviikko 6.11.
Klo 9-13
  Jatkokoulutus
Jatkokoulutus Keskiviikko 11.9.
Keskiviikko 9.10.
Keskiviikko 13.11.
Klo 9-15
  Kehittäjäkoulutus
Kehittäjäkoulutus Torstai 12.9.
Torstai 10.10.
Torstai 14.11.
Klo 9-15

Koulutuspakettien kuvaus

Peruskoulutus on suunnattu aloitteleville käyttäjille. Koulutuksessa pääset harjoittelemaan WordPressin perusteita luentojen lisäksi ohjatussa työpajassa. Peruskoulutus on helppo tapa päästä vauhtiin WordPressin käytössä.

Jatkokoulutuksessa perehdytään WordPressin edistyneempään käyttöön. Jos perusteet ovat jo sinulle tutut, niin jatkokoulutus on tällöin hyvä vaihtoehto. Koulutukseen sisältyy luento-osuus sekä ohjattu työpaja, jossa harjoitellaan opittuja asioita käytännössä ja rakennetaan sivustolle oma lapsiteema.

Kehittäjille suunnatussa koulutuksessa pureudutaan WordPressiin koodarin näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi moderneja kehitystyökaluja, kuten Git, Composer ja Vagrant, sekä esitellään parhaita työnkulun käytäntöjä kehitysympäristöstä testaukseen ja tuotantoon. Kehittäjäkoulutus soveltuu erinomaisesti WordPress-kehittäjille, jotka haluavat syventää WP-osaamistaan.

Hinnasto

Seravon asiakkaille osallistuminen on edullista. Jos päätät ryhtyä asiakkaaksemme ennen koulutusta tai sen jälkeen, tarjoamme tällöin myös sinulle oikeuden edullisempaan hintaan. Voit siis tehdä päätöksen tilauksen tekemisestä hieman myöhemmin. Tällöin kannattaa kuitenkin mainita asiasta kouluttajalle tai ilmoittautumisen yhteydessä, ettei koulutusta ehditä laskuttamaan normaalihinnoin.

Koulutusten hinnat Seravon asiakkaille Muille
Peruskoulutus
Peruskoulutus 199€ 350€
  Jatkokoulutus
Jatkokoulutus 299€ 450€
  Kehittäjäkoulutus
Kehittäjäkoulutus 399€ 650€

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksiin ilmoittautuminen onnistuu helposti netissä. Mukaan et tarvitse muuta kuin halun oppia ja oman läppärin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! Jos sinulle jäi koulutuksista jotain kysyttävää, niin apu löytyy sähköpostitse osoitteesta sales@seravo.com.

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

Tee Ilmastositoumus ja karsi yrityksesi hiilidioksidipäästöjä – niin Seravokin tekee!

Seravo kannustaa suomalaisia yrityksiä liittymään Kauppakamarin Ilmastositoumukseen.

11.3.2021

Kesätöitä kesälle 2021

Kiinnostaako kesätyö Seravolla WordPressin ja Linuxin parissa? Hae heti, ja viimeistään 15.3.2021 mennessä!

26.2.2021

Seravon lisäpalvelut WordPress-sivustoille

Kaipaatko varmuutta sivustosi toimintaan myös kävijäpiikkien ja tietoturvauhkien varalta? Ensiluokkaisen ylläpidon lisäksi Seravo tarjoaa erillisinä asiantuntijapalveluina WordPress-sivustosi nopeusoptimointia, tietoturvakovennusta sekä korotetun valmiuden tapahtumien ajaksi.

17.2.2021

Seravon WordPress-palvelimet ovat maailman nopeimmat

Tiesitkö, että Seravo on listattu maailman nopeimpana WordPress-palveluntarjoajana sivustolla ismyhostfastyet.com?

4.2.2021

Heikki Ojaniemi Seravon toimitusjohtajaksi

Seravon uusi toimitusjohtaja on 1.2.2021 alkaen Heikki Ojaniemi. Otto Kekäläinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana keskittyen strategiseen kehittämiseen.

3.2.2021

Hinnastomuutos 1.3.2021

Palvelupakettien WP Pro ja WP Business hinnat ovat olleet muuttumattomia Seravo WP-palvelun alusta alkaen, eli viimeiset viisi vuotta. Nyt on tullut aika tehdä näihin pieni tasokorotus, ja siksi uusissa tilauksissa 1.3.2021 alkaen WP Pro -palvelupaketin hinta on 35 €/kk ja WP Business -palvelupaketin hinta 55 €/kk (ALV 0%).

29.1.2021