Julkaistu
Päivitetty

Ilmoittaudu mukaan syksyn koulutuksiin

Kevään 2019 koulutukset sujuivat sen verran mallikkaasti, että päätimme jatkaa WordPress-koulutuksia myös syksyllä. Syksyn koulutukset järjestetään samaan tapaan kun aikaisemmin, joten koulutuspakettimme pysyvät samoina. Tarjolla on kolme eritasoista koulutusta: perus-, jatko-, sekä kehittäjäkoulutus.

WordPress-koulutukset on tarkoitettu yritysasiakkaille, mutta osaamistason suhteen ei ole vaatimuksia. Jokaiselle löytyy varmasti oikea ryhmä oppia. Koulutukset järjestetään toimistollamme Tampereella, joka sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, eli paikalle on helppo saapua vaikka junalla.

WordPress-koulutuksemme auttaa tekemään ylläpidosta niin helppoa, että kaikki organisaation työntekijät voivat hoitaa sisällön tuottamisen ja päivittämisen itse. Näin yrityksenne säästää rahaa ja pystyy toimimaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Aikataulu

Koulutuksia järjestetään seuraavan aikataulun mukaisesti. Mikäli yrityksellänne on tarvetta erityiselle WordPress-osaamiselle, tai koulutusten ajankohdat tai sisältö eivät vastaa toiveitanne, voimme järjestää koulutuksia myös yrityksenne tiloissa räätälöidysti. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sales@seravo.com.

Koulutus Päivämäärä Kellonaika
Peruskoulutus
Peruskoulutus Keskiviikko 4.9.
Keskiviikko 2.10.
Keskiviikko 6.11.
Klo 9-13
  Jatkokoulutus
Jatkokoulutus Keskiviikko 11.9.
Keskiviikko 9.10.
Keskiviikko 13.11.
Klo 9-15
  Kehittäjäkoulutus
Kehittäjäkoulutus Torstai 12.9.
Torstai 10.10.
Torstai 14.11.
Klo 9-15

Koulutuspakettien kuvaus

Peruskoulutus on suunnattu aloitteleville käyttäjille. Koulutuksessa pääset harjoittelemaan WordPressin perusteita luentojen lisäksi ohjatussa työpajassa. Peruskoulutus on helppo tapa päästä vauhtiin WordPressin käytössä.

Jatkokoulutuksessa perehdytään WordPressin edistyneempään käyttöön. Jos perusteet ovat jo sinulle tutut, niin jatkokoulutus on tällöin hyvä vaihtoehto. Koulutukseen sisältyy luento-osuus sekä ohjattu työpaja, jossa harjoitellaan opittuja asioita käytännössä ja rakennetaan sivustolle oma lapsiteema.

Kehittäjille suunnatussa koulutuksessa pureudutaan WordPressiin koodarin näkökulmasta. Koulutuksessa käydään läpi moderneja kehitystyökaluja, kuten Git, Composer ja Vagrant, sekä esitellään parhaita työnkulun käytäntöjä kehitysympäristöstä testaukseen ja tuotantoon. Kehittäjäkoulutus soveltuu erinomaisesti WordPress-kehittäjille, jotka haluavat syventää WP-osaamistaan.

Hinnasto

Seravon asiakkaille osallistuminen on edullista. Jos päätät ryhtyä asiakkaaksemme ennen koulutusta tai sen jälkeen, tarjoamme tällöin myös sinulle oikeuden edullisempaan hintaan. Voit siis tehdä päätöksen tilauksen tekemisestä hieman myöhemmin. Tällöin kannattaa kuitenkin mainita asiasta kouluttajalle tai ilmoittautumisen yhteydessä, ettei koulutusta ehditä laskuttamaan normaalihinnoin.

Koulutusten hinnat Seravon asiakkaille Muille
Peruskoulutus
Peruskoulutus 199€ 350€
  Jatkokoulutus
Jatkokoulutus 299€ 450€
  Kehittäjäkoulutus
Kehittäjäkoulutus 399€ 650€

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksiin ilmoittautuminen onnistuu helposti netissä. Mukaan et tarvitse muuta kuin halun oppia ja oman läppärin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! Jos sinulle jäi koulutuksista jotain kysyttävää, niin apu löytyy sähköpostitse osoitteesta sales@seravo.com.

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

PHP 8.0 julkaistu, Seravo tukenut sen kehitystä

Ohjelmointikieli PHP:n uusi versio PHP 8.0 on julkaistu tänään 26.11.2020. Suurin osa WordPress-julkaisujärjestelmästä on kirjoitettu PHP:lla, joten tällä on pitkällä aikavälillä olennainen vaikutus WP-ekosysteemiin.

26.11.2020

WordCamp Online 2020

Seravo sponsoroi WordCamp Finland Online 2020 tapahtumaa. Lue mitä aiheita Seravon puhujilla tapahtumassa oli ja montako osallistujaa virtuaalikonferenssi tavoitti.

17.11.2020

WooCommerce 4.7 on julkaistu

Marraskuun 10. päivä julkaistiin WooCommercen versio 4.7. Kyseessä on minor-versio joka on täysin yhteensopiva aiemman 4.6 version kanssa. Vaadittu WordPress-versio […]

12.11.2020

Seravon lisäosa entistäkin hyödyllisempi

Seravon asiakkaille uusia ominaisuuksia WordPressin hallintapaneeliin

9.10.2020

Työntekijöille ilmaiset kasvomaskit ja käsineet

Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?

11.9.2020

Webinaari: PHP:n profilointi Xdebugin avulla

Peruutimme keväällä 2020 kaikki paikan päällä järjestettävät koulutuksemme COVID-19 vuoksi ja korvasimme ne ilmaisilla webinaareilla, jotka osoittautuivat erittäin suosituiksi, joten […]

7.8.2020