Tideways-tarjous Seravon asiakkaille

Kirjoitettu: 23.7.2019 Päivitetty: 15.7.2019

Tideways on palvelu jonka avulla voi tutkia PHP-koodin suorituskykyä. Huolimatta Seravon nopeista palvelimista, kehittäjillä on toisinaan tarve optimoida sivustokohtaisia PHP-ratkaisuja. Xdebug ja Webgrind ovat erinomaisia työkaluja koodin arviointiin kehitysympäristössä, mutta tuotantosivustoille ne ovat aivan liian raskaita. Tuotantoympäristöön suosittelemme niiden sijaan Tidewaysia, jonka käyttöönoton olemme tehneet erittäin helpoksi millä tahansa asiakkaamme tuotantosivustolla tai varjokopiolla.

Oma Flex-paketti

Monet asiakkaistamme ovat jo kokeilleet Tidewaysia ja todenneet sen hyödylliseksi. Jotkut heistä ovat kuitenkin olleet pettyneitä palvelun korkeaan hintaan. Kävimme tapaamassa Tidewaysin toimitusjohtajaa Benjamin Eberleitä Berliinissä ja olemme erittäin iloisia voidessamme sen seurauksena julkistaa huokean Flex-paketin Seravon asiakkaille.

Saat alennuksen käyttöösi luomalla Tideways-tilin ja sijoittamalla API-avaimesi sivustollesi polkuun /data/wordpress/.tideways.key (tarkemmat ohjeet kehittäjäohjeistamme). Kun järjestelmämme havaitsee avaimesi, ilmoitetaan sen olemassaolosta automaattisesti Tidewaysille ja asiakasalennuksesi näkyy Tideways-tilisi tiedoissa muutaman päivän kuluessa.

Uusia ominaisuuksia

Julkistimme Tideways-integraatiomme viime vuonna. Järjestelmään on sen jälkeen ilmestynyt kosolti uusia ominaisuuksia, jotka kaikki ovat luonnollisesti asiakkaidemme käytettävissä.

Työkalun vesiputousnäkymässä on nyt mahdollista erotella WordPressin ytimen koodi ja Redisin toiminnot kaikesta muusta toiminnallisuudesta. Jos sinulla on SQL-profilointi käytössä Tidewaysin asetuksista, pääset myös tarkastelemaan hitaita tietokantakyselyitä yksityiskohtaisesti.

Tidewaysin PHP-ajojen vesiputousnäkymä

Virheenseurantaosiota on myös päivitetty, kaikkien PHP-virheiden arviointi on nyt todella helppoa. Tideways on mahdollista säätää lähettämään sähköpostia aina kun PHP-virheen tapahtuessa, joten on mukavaa että kehittäjän on tässä näkymässä mahdollista merkitä virheitä eri tavoilla, vaikkapa sen mukaan ovatko ne jo ratkaistuja, jo tiedossa tai ei varsinaisia virheitä.

Tidewaysin PHP-virheen analysointinäkymä

Huom: Tideways-integraatoiden ansiosta kehittäjän on mahdollista tilata ilmoitukset sähköpostin lisäksi vaikkapa Slackin tai IRCin välityksellä.

Example of Tideways Slack integration

Olemme päivittäneet WordPress-projektipohjamme git-hookin rekisteröimään automaattisesti kaikki sivustolle git pushilla tehdyt muutokset uusina julkaisuina Tidewaysissa. Tideways seuraa sivustoa tarkasti jokaisen julkaisun yhteydessä ja raportoi mahdollisista regressioista ohjausnäkymässään ja sähköpostitse.

Julkaisut ja muut merkinnät Tidewaysin historianäkymässä
Esimerkki Tidewaysin sähköposti-ilmoituksesta

Näin pääset alkuun

Kuten todettua, päästäksesi käyttämään Tidewaysin monipuolisia ominaisuuksia, sinun ei tarvitse kuin tilata Flex-paketti ja sijoittaa API-avaimesi sivustollasi polkuun /data/wordpress/.tideways.key. Tämän jälkeen voit tarkkailla ja tutkia PHP-koodisi suorituskykyä yksityiskohtaisesti Seravon asiakkaan etuhintaan.

Kommentoi

Otto Kekäläinen

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

WordPressin haku nopeaksi MariaDB:llä

24.3.2020

WordPressin sisäänrakennettua hakutoimintoa ei voi aina kehua nopeaksi. Se hidastelee helposti varsinkin suurilla sivustoilla, kun tietokannassa on paljon sisältöä. Tätä […]

WooCommerce 4.0 on ulkona

13.3.2020

On olemassa monia hyviä syitä miksi kannattaa valita WooCommerce verkkokaupan alustaksi. Ei ole sattumaa, että se on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, […]

TLS 1.1 ja 1.0 historiaan maaliskuussa

10.3.2020

Seravon WP-palvelussa on vuoden 2020 alusta ollut ensisijaisena HTTPS-liikenteen salausprotokollana käytössä TLS 1.3, jonka lisäksi käytössä on TLS 1.2. Sen […]