Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?
Julkaistu

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen elokuun tilaston mukaan COVID-19 altistumisien määrä on jälleen kasvussa. Tämän vuoksi olisi äärimäisen tärkeää, että kaikki tekisivät voitavansa taudin leviämisen estämiseksi tai vähintäänkin hidastamiseksi, jotta voisimme välttyä tarpeettomalta taloudelliselta ja inhimilliseltä kärsimykseltä. Pienilläkin toimenpiteillä on merkitystä ja siksi Seravo on päättänyt jakaa työntekijöilleen kasvomaskeja ja käsineita suojautumisen edistämiseksi.

THL COVID-19-tilasto elokuussa 2020
THL:n COVID-19-tilasto elokuussa 2020

THL:n maskisuositus astui voimaan torstaina 13.8.2020, koskien lähes koko Suomea. Samaan aikaan verottaja linjasi, että yritys saa tarjota työntekijöilleen kasvomaskeja verovapaasti. Tämän myötä päätimme hankkia jokaiselle työntekijällemme kasvomaskit turvaamaan muun muassa kulkemista julkisilla kulkuneuvoilla. Hankinnan yhteydessä halusimme varmistaa, että tilaamamme kasvomaskit ovat VTT:n testaamat sekä CE-hyväksytyt, jotta niiden suodatusteho sekä suoja pisaratartuntoja vastaan on riittävä ja todennettu. Päädyimme hankkimaan IIR-luokan kasvomaskeja, jotka täyttävät sairaalakäyttöön tarkoitettujen maskien EN14683-standardin.

Suomalaisen suojamaski.fi:n kautta tilatut suojamaskit toimituspaketissaan
VTT:n testaamat ja CE-hyväksytyt, EN14683-standardin täyttävät suojamaskit

Kasvomaskien lisäksi halusimme viedä mahdollisuuden henkilökohtaiseen suojautumiseen askeleen pidemmälle, tilaamalla työntekijöillemme käsineet. Koska tarkoituksena on, että julkisissa tiloissa liikkuessa käsineitä ei oteta käsistä pois esimerkiksi puhelinta käyttäessä, päädyimme niin sanottuihin somekkaisiin, eli sormikkaisiin, joissa on kosketusnäyttökäytön mahdollistavat sormenpäät. Somekkaita on kullekin työntekijälle monta paria, jotta niiden peseminen usein olisi mahdollista.

Seravo-logolla varustetut sormikkaat työntekijöidemme käyttöön

Vaikka toinen korona-aalto ei välttämättä saavuta Suomessa huhti-toukokuisen aallon mittakaavaa, haluamme silti varmistaa työntekijöidemme turvallisuuden tarjoamalla erilaisia keinoja tartunnalta suojautumiseen. Emme väitä, että nämä toimenpiteet olisivat aukottomia, mutta niiden ei tarvitsekaan olla. Kuten THL:n opastaa: pieni teko, suuri vaikutus. Lisäksi suojaimien käyttö julkisissa tiloissa on suositeltavaa ja kohteliasta erityisesti riskiryhmään kuuluvia henkilöitä kohtaan.

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

Tee Ilmastositoumus ja karsi yrityksesi hiilidioksidipäästöjä – niin Seravokin tekee!

Seravo kannustaa suomalaisia yrityksiä liittymään Kauppakamarin Ilmastositoumukseen.

11.3.2021

Kesätöitä kesälle 2021

Kiinnostaako kesätyö Seravolla WordPressin ja Linuxin parissa? Hae heti, ja viimeistään 15.3.2021 mennessä!

26.2.2021

Seravon lisäpalvelut WordPress-sivustoille

Kaipaatko varmuutta sivustosi toimintaan myös kävijäpiikkien ja tietoturvauhkien varalta? Ensiluokkaisen ylläpidon lisäksi Seravo tarjoaa erillisinä asiantuntijapalveluina WordPress-sivustosi nopeusoptimointia, tietoturvakovennusta sekä korotetun valmiuden tapahtumien ajaksi.

17.2.2021

Seravon WordPress-palvelimet ovat maailman nopeimmat

Tiesitkö, että Seravo on listattu maailman nopeimpana WordPress-palveluntarjoajana sivustolla ismyhostfastyet.com?

4.2.2021

Heikki Ojaniemi Seravon toimitusjohtajaksi

Seravon uusi toimitusjohtaja on 1.2.2021 alkaen Heikki Ojaniemi. Otto Kekäläinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana keskittyen strategiseen kehittämiseen.

3.2.2021

Hinnastomuutos 1.3.2021

Palvelupakettien WP Pro ja WP Business hinnat ovat olleet muuttumattomia Seravo WP-palvelun alusta alkaen, eli viimeiset viisi vuotta. Nyt on tullut aika tehdä näihin pieni tasokorotus, ja siksi uusissa tilauksissa 1.3.2021 alkaen WP Pro -palvelupaketin hinta on 35 €/kk ja WP Business -palvelupaketin hinta 55 €/kk (ALV 0%).

29.1.2021