Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?
Julkaistu

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen elokuun tilaston mukaan COVID-19 altistumisien määrä on jälleen kasvussa. Tämän vuoksi olisi äärimäisen tärkeää, että kaikki tekisivät voitavansa taudin leviämisen estämiseksi tai vähintäänkin hidastamiseksi, jotta voisimme välttyä tarpeettomalta taloudelliselta ja inhimilliseltä kärsimykseltä. Pienilläkin toimenpiteillä on merkitystä ja siksi Seravo on päättänyt jakaa työntekijöilleen kasvomaskeja ja käsineita suojautumisen edistämiseksi.

THL COVID-19-tilasto elokuussa 2020
THL:n COVID-19-tilasto elokuussa 2020

THL:n maskisuositus astui voimaan torstaina 13.8.2020, koskien lähes koko Suomea. Samaan aikaan verottaja linjasi, että yritys saa tarjota työntekijöilleen kasvomaskeja verovapaasti. Tämän myötä päätimme hankkia jokaiselle työntekijällemme kasvomaskit turvaamaan muun muassa kulkemista julkisilla kulkuneuvoilla. Hankinnan yhteydessä halusimme varmistaa, että tilaamamme kasvomaskit ovat VTT:n testaamat sekä CE-hyväksytyt, jotta niiden suodatusteho sekä suoja pisaratartuntoja vastaan on riittävä ja todennettu. Päädyimme hankkimaan IIR-luokan kasvomaskeja, jotka täyttävät sairaalakäyttöön tarkoitettujen maskien EN14683-standardin.

Suomalaisen suojamaski.fi:n kautta tilatut suojamaskit toimituspaketissaan
VTT:n testaamat ja CE-hyväksytyt, EN14683-standardin täyttävät suojamaskit

Kasvomaskien lisäksi halusimme viedä mahdollisuuden henkilökohtaiseen suojautumiseen askeleen pidemmälle, tilaamalla työntekijöillemme käsineet. Koska tarkoituksena on, että julkisissa tiloissa liikkuessa käsineitä ei oteta käsistä pois esimerkiksi puhelinta käyttäessä, päädyimme niin sanottuihin somekkaisiin, eli sormikkaisiin, joissa on kosketusnäyttökäytön mahdollistavat sormenpäät. Somekkaita on kullekin työntekijälle monta paria, jotta niiden peseminen usein olisi mahdollista.

Seravo-logolla varustetut sormikkaat työntekijöidemme käyttöön

Vaikka toinen korona-aalto ei välttämättä saavuta Suomessa huhti-toukokuisen aallon mittakaavaa, haluamme silti varmistaa työntekijöidemme turvallisuuden tarjoamalla erilaisia keinoja tartunnalta suojautumiseen. Emme väitä, että nämä toimenpiteet olisivat aukottomia, mutta niiden ei tarvitsekaan olla. Kuten THL:n opastaa: pieni teko, suuri vaikutus. Lisäksi suojaimien käyttö julkisissa tiloissa on suositeltavaa ja kohteliasta erityisesti riskiryhmään kuuluvia henkilöitä kohtaan.

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

WordPress 5.6 on julkaistu

WordPress 5.6 on julkaistu ja tuo mukanaan tuen PHP 8.0, sekä useita muutoksia esimerkiksi REST APIin

9.12.2020

PHP 8.0 julkaistu, Seravo tukenut sen kehitystä

Ohjelmointikieli PHP:n uusi versio PHP 8.0 on julkaistu tänään 26.11.2020. Suurin osa WordPress-julkaisujärjestelmästä on kirjoitettu PHP:lla, joten tällä on pitkällä aikavälillä olennainen vaikutus WP-ekosysteemiin.

26.11.2020

WordCamp Online 2020

Seravo sponsoroi WordCamp Finland Online 2020 tapahtumaa. Lue mitä aiheita Seravon puhujilla tapahtumassa oli ja montako osallistujaa virtuaalikonferenssi tavoitti.

17.11.2020

WooCommerce 4.7 on julkaistu

Marraskuun 10. päivä julkaistiin WooCommercen versio 4.7. Kyseessä on minor-versio joka on täysin yhteensopiva aiemman 4.6 version kanssa. Vaadittu WordPress-versio […]

12.11.2020

Seravon lisäosa entistäkin hyödyllisempi

Seravon asiakkaille uusia ominaisuuksia WordPressin hallintapaneeliin

9.10.2020

Työntekijöille ilmaiset kasvomaskit ja käsineet

Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?

11.9.2020