Työt ja opinnot sopivat yhteen Seravolla

Kirjoitettu: 29.3.2019 Päivitetty: 1.4.2019

Seravolla moni työntekijöistä on edelleen opiskelijoita. Osa työskentele osa-aikaisesti, mutta muutama tekee töitä jo täysipäiväisesti valmistumisen häämöttäessä horisontissa. Olemme sitoutuneet Meillä valmistut -kampanjan lupaukseen, eli meillä opiskelun ja työnteon pystyy sovittamaan sujuvasti yhteen. Työaikataulut suunnitellaan opiskelijoiden ehdoilla ja työnteko onnistuu myös kotoa käsin.

Eetu Mäkelä on työskennellyt Seravolla kohta vuoden päivät. Eetu aloitti työt viime kesänä opiskelijana, mutta nykyään toimistossa istuu valmis tradenomi. Eetu varmisti osaamisellaan itselleen kokoaikaisen työpaikan heti valmistumisensa jälkeen ja työskentelee tällä hetkellä Customer Success -tiimissä tiiminvetäjänä.

Eetun into avointa lähdekoodia ja WordPressiä kohtaan on vuoden mittaan vain kasvanut.

Aikaisemmin Eetu työskenteli myyntitykkinä, joka ei kuitenkaan tuntunut omalta tontilta pidemmällä tähtäimellä. Seravon viime vuoden kesätyöhaku sai Eetun toimimaan ja tekninen osaaminen ja mielenkiinto web-teknologioita kohtaan poiki kesätyöpaikan yli 70 hakijan joukosta.

Kuinka päädyit opiskelijasta vakituiseksi tiiminvetäjäksi?

”Puoli vuotta ennen valmistumistani Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemiasta tulin kesätöihin Seravolle. Kesä sujui sen verran mielenkiintoisissa hommissa, että jatkoin työskentelyä kesän jälkeen osa-aikaisena. Osa-aikaisena työskentely oli helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa, sillä töitä voi tehdä etänä. Tein keskimäärin noin 20 tuntia viikossa, riippuen kouluvelvoitteistani ja valmistuin tradenomiksi vuoden 2018 lopussa.”

Millaisia tehtäviä kesätyöt Seravolla sisälsivät?

”Kasvumme ja matalan hierarkian johdosta työnkuvaa on mahdollista kehittää omien toiveiden mukaan ja osaamisen kehittyessä. Kesätöissä pääsin kokeilemaan omien toiveideni mukaisesti monipuolisesti eri työtehtäviä: markkinointia, asiakaspalvelua, koodausta, taloushallintoa ja myyntiä.”

”Kaikista omimmalta tuntui asiakaspalvelu, sekä teknisten ongelmien selvitys ja ratkaisu. Näiden tehtävien parissa työpäivät kuluvat tälläkin hetkellä. Tämän lisäksi pääsen myös hyödyntämään myyntikokemustani myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.”

Kuinka sinua tuettiin valmistumisessa?

”Seravolla oltiin todella joustavia työaikojen sovittamisessa opiskelujen oheen ja lyhyelläkin varoitusajalla oltiin valmiita tekemään aikatauluihin muutoksia opintojen edistämiseksi.”

Seurattiinko opintojen edistymistä?

”Työkaverit olivat hyvin kiinnostuneita opinnäytetyöni edistymisestä ja ylipäätään valmistumisestani. Mitään virallista seurantaa ei kuitenkaan ollut, mikä oli mielestäni positiivista, sillä näin pystyin helpommin pitämään erillään työ- ja kouluvelvoitteet.”

Nousiko palkkasi valmistuttuasi?

”Palkkani nousi jo heti kesätöiden jälkeen siirryttyäni osa-aikaiseksi työntekijäksi. Valmistuttuani ja vakkariksi siirryttyäni sovimme palkasta johdon kanssa siten, että molemmat olivat tyytyväisiä lopputulokseen.”

Oletko töitä vailla? Tartu tilaisuuteen ja hae meille.

Meillä urakehitys voi olla nopeaa, jos homma luistaa. Eetun tapaus ei suinkaan ole ainoa laatuaan. Palkkaamme mielellämme tulevaisuuden ammattilaisia, jotka valmistuessaan voivat jatkaa yrityksessä kokoaikaisena ja tuoda uusia näkemyksiä yrityksen toimintaan.

Opiskelijoiden lisäksi palkkaamme toki myös jo valmiita alan ammattilaisia. Voit tutustua avoimiin paikkoihin rekrytointisivuillamme. Tutustu myös työnhakuvinkkeihimme ja laita hakemusta tulemaan!

Kommentoi

Tessa Asiala

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

WordPress 5.4 on julkaistu

1.4.2020

Maaliskuun 31. toi meille uuden WordPress-version 5.4. On tapana, että WordPress-versiot nimetään legendaaristen jazz-muusikoiden mukaan. Tällä kerralla kunnian saa trumpetisti […]

WordPressin haku nopeaksi MariaDB:llä

24.3.2020

WordPressin sisäänrakennettua hakutoimintoa ei voi aina kehua nopeaksi. Se hidastelee helposti varsinkin suurilla sivustoilla, kun tietokannassa on paljon sisältöä. Tätä […]

WooCommerce 4.0 on ulkona

13.3.2020

On olemassa monia hyviä syitä miksi kannattaa valita WooCommerce verkkokaupan alustaksi. Ei ole sattumaa, että se on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, […]