Julkaistu

Vuosi on vaihtunut uuteen ja WP-palvelussakin aletaan palailla lomaviikoilta takaisin arkirytmiin. Ennen uusien tuulien haistelua varataan kuitenkin hetki menneiden muisteluun ja kurkataan blogiarkistoon. Mitkä olivat vuoden 2015 viisi luetuinta artikkelia WP-palvelun blogissa?

top5blogi

1. Eroon etanasivuista PageSpeedin avulla

Vuoden luetuin blogijuttu käsitteli verkkosivuston nopeuden parantamista ja PageSpeed-moduulin hyödyntämistä. Ilmeisesti moni muukin on tuskastunut turhan hitaisiin sivustoihin, sillä marraskuun alussa julkaistu artikkeli kerää lukijoita tasaiseen tahtiin.

2. Uusin WordPress-versio 4.4 ilahdutti

Blogisuosiossa hopeasijalle kipusi uuden WordPress 4.4-version julkaisupäivänä kirjoittamamme artikkeli, jossa esiteltiin vastasyntyneen version ominaisuuksia. Nyt 4.4 on ollut käytössä noin kuukauden päivät, mitä mieltä on kriittinen yleisö?

3. Kinkunsulatusta ja kävijäpiikkejä

Näin tammikuussa jumppasaleilla on tapana täyttyä uuden vuoden lupaajista, mikä varmasti näkyy myös kuntokeskusten verkkopalveluissa. Liikuntakeskus Fressi vetää väkeä ympäri vuoden, ja massiivinen sivusto tarvitsi luotettavaa ylläpitokumppania. WP-palvelu on onnistunut ratkaisemaan kävijäpiikeissä realisoituvat kapasiteettirajat, ja Fressin sivut toimivat nyt aiempaa nopeammin. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä WP-palveluun ja uuteen verkkosivustoratkaisuun”, Fysioline Groupin tietohallintopäällikkö Erkki Kalli kertoi keväällä, blogimme kolmanneksi luetuimmassa artikkelissa.

4. Helppo sähköpostiratkaisu omalle verkkotunnukselle

Asiakastarinoiden ja WordPress-uutisten lisäksi olemme pyrkineet blogissamme julkaisemaan ohjeita ja vinkkejä, joista on ollut hyötyä asiakkaillemme. Viime vuoden luetuimpaan viisikkoon mahtui postaus oman verkkotunnuksen käytöstä Gmail-sähköpostissa. WP-palvelu.fi -palvelupaketteihin on mahdollista yhdistää erilaisia sähköpostiratkaisuja, joista oman verkkotunnuksen liittäminen Gmailiin on varsinkin yhden henkilön yrityksille erinomainen ratkaisu – isommille organisaatioille suosittelemme Google G Suite -palvelua.

5. Perhebloggaajalle nopeampi, toimivampi ja turvallisempi WordPress

Syksyllä WP-palvelun asiakkaaksi siirtynyt Puutalobaby-blogi toimi erinomaisena esimerkkinä siitä, mitä ”optimoitu WordPress-ympäristö” käytännössä tarkoittaa ja miksi geneerisen hosting-ratkaisun sijaan kannattaa valita nimenomaan WordPressille suunniteltu ja suomalaisen asiakaspalvelun tarjoama ylläpito. Kun sivustosta saatiin pelkällä siirtotoimenpiteellä huomattavasti aiempaa nopeampi (ja siirto vieläpä hoidettiin viikonloppuyönä), oli asiakas yhtä tyytyväinen palveluun kuin me itse!

 

Mitä luvassa vuonna 2016?

Juuri startanneen vuoden 2016 aikana kehitämme WP-palvelua edelleen, mikä näkyy myös tässä blogissa. Luvassa on ainakin lisää ohjeita WP-palvelun käyttöön, WordPress-uutisia, kuulumisia pop up -kiertueeltamme ja lukemista niin tekniselle yleisölle kuin tavallisille kuolevaisille.

Otamme myös ilolla vastaan ideoita ja ehdotuksia blogiaiheiksi! Muistathan myös, että kommenttikentässä sana on vapaa.

Erinomaista uutta vuotta!

Toivoo Seravon WordPress-tiimi.

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

Tee Ilmastositoumus ja karsi yrityksesi hiilidioksidipäästöjä – niin Seravokin tekee!

Seravo kannustaa suomalaisia yrityksiä liittymään Kauppakamarin Ilmastositoumukseen.

11.3.2021

Kesätöitä kesälle 2021

Kiinnostaako kesätyö Seravolla WordPressin ja Linuxin parissa? Hae heti, ja viimeistään 15.3.2021 mennessä!

26.2.2021

Seravon lisäpalvelut WordPress-sivustoille

Kaipaatko varmuutta sivustosi toimintaan myös kävijäpiikkien ja tietoturvauhkien varalta? Ensiluokkaisen ylläpidon lisäksi Seravo tarjoaa erillisinä asiantuntijapalveluina WordPress-sivustosi nopeusoptimointia, tietoturvakovennusta sekä korotetun valmiuden tapahtumien ajaksi.

17.2.2021

Seravon WordPress-palvelimet ovat maailman nopeimmat

Tiesitkö, että Seravo on listattu maailman nopeimpana WordPress-palveluntarjoajana sivustolla ismyhostfastyet.com?

4.2.2021

Heikki Ojaniemi Seravon toimitusjohtajaksi

Seravon uusi toimitusjohtaja on 1.2.2021 alkaen Heikki Ojaniemi. Otto Kekäläinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana keskittyen strategiseen kehittämiseen.

3.2.2021

Hinnastomuutos 1.3.2021

Palvelupakettien WP Pro ja WP Business hinnat ovat olleet muuttumattomia Seravo WP-palvelun alusta alkaen, eli viimeiset viisi vuotta. Nyt on tullut aika tehdä näihin pieni tasokorotus, ja siksi uusissa tilauksissa 1.3.2021 alkaen WP Pro -palvelupaketin hinta on 35 €/kk ja WP Business -palvelupaketin hinta 55 €/kk (ALV 0%).

29.1.2021