Vuoden 2015 luetuimmat artikkelit

Kirjoitettu: 8.1.2016

Vuosi on vaihtunut uuteen ja WP-palvelussakin aletaan palailla lomaviikoilta takaisin arkirytmiin. Ennen uusien tuulien haistelua varataan kuitenkin hetki menneiden muisteluun ja kurkataan blogiarkistoon. Mitkä olivat vuoden 2015 viisi luetuinta artikkelia WP-palvelun blogissa?

top5blogi

1. Eroon etanasivuista PageSpeedin avulla

Vuoden luetuin blogijuttu käsitteli verkkosivuston nopeuden parantamista ja PageSpeed-moduulin hyödyntämistä. Ilmeisesti moni muukin on tuskastunut turhan hitaisiin sivustoihin, sillä marraskuun alussa julkaistu artikkeli kerää lukijoita tasaiseen tahtiin.

2. Uusin WordPress-versio 4.4 ilahdutti

Blogisuosiossa hopeasijalle kipusi uuden WordPress 4.4-version julkaisupäivänä kirjoittamamme artikkeli, jossa esiteltiin vastasyntyneen version ominaisuuksia. Nyt 4.4 on ollut käytössä noin kuukauden päivät, mitä mieltä on kriittinen yleisö?

3. Kinkunsulatusta ja kävijäpiikkejä

Näin tammikuussa jumppasaleilla on tapana täyttyä uuden vuoden lupaajista, mikä varmasti näkyy myös kuntokeskusten verkkopalveluissa. Liikuntakeskus Fressi vetää väkeä ympäri vuoden, ja massiivinen sivusto tarvitsi luotettavaa ylläpitokumppania. WP-palvelu on onnistunut ratkaisemaan kävijäpiikeissä realisoituvat kapasiteettirajat, ja Fressin sivut toimivat nyt aiempaa nopeammin. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä WP-palveluun ja uuteen verkkosivustoratkaisuun”, Fysioline Groupin tietohallintopäällikkö Erkki Kalli kertoi keväällä, blogimme kolmanneksi luetuimmassa artikkelissa.

4. Helppo sähköpostiratkaisu omalle verkkotunnukselle

Asiakastarinoiden ja WordPress-uutisten lisäksi olemme pyrkineet blogissamme julkaisemaan ohjeita ja vinkkejä, joista on ollut hyötyä asiakkaillemme. Viime vuoden luetuimpaan viisikkoon mahtui postaus oman verkkotunnuksen käytöstä Gmail-sähköpostissa. WP-palvelu.fi -palvelupaketteihin on mahdollista yhdistää erilaisia sähköpostiratkaisuja, joista oman verkkotunnuksen liittäminen Gmailiin on varsinkin yhden henkilön yrityksille erinomainen ratkaisu – isommille organisaatioille suosittelemme Google G Suite -palvelua.

5. Perhebloggaajalle nopeampi, toimivampi ja turvallisempi WordPress

Syksyllä WP-palvelun asiakkaaksi siirtynyt Puutalobaby-blogi toimi erinomaisena esimerkkinä siitä, mitä ”optimoitu WordPress-ympäristö” käytännössä tarkoittaa ja miksi geneerisen hosting-ratkaisun sijaan kannattaa valita nimenomaan WordPressille suunniteltu ja suomalaisen asiakaspalvelun tarjoama ylläpito. Kun sivustosta saatiin pelkällä siirtotoimenpiteellä huomattavasti aiempaa nopeampi (ja siirto vieläpä hoidettiin viikonloppuyönä), oli asiakas yhtä tyytyväinen palveluun kuin me itse!

 

Mitä luvassa vuonna 2016?

Juuri startanneen vuoden 2016 aikana kehitämme WP-palvelua edelleen, mikä näkyy myös tässä blogissa. Luvassa on ainakin lisää ohjeita WP-palvelun käyttöön, WordPress-uutisia, kuulumisia pop up -kiertueeltamme ja lukemista niin tekniselle yleisölle kuin tavallisille kuolevaisille.

Otamme myös ilolla vastaan ideoita ja ehdotuksia blogiaiheiksi! Muistathan myös, että kommenttikentässä sana on vapaa.

Erinomaista uutta vuotta!

Toivoo Seravon WordPress-tiimi.

Kommentoi

Sanna Saarikangas

Hae WP-palvelu.fi:stä

Kategoriat

Lue myös

Työntekijöille ilmaiset kasvomaskit ja käsineet

11.9.2020

Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?

WooCommerce 4.5 on julkaistu

9.9.2020

Syyskuun 9. päivä julkaistiin WooCommercen versio 4.5. Kyseessä on minor-versio joka on täysin yhteensopiva aiemman 4.4 version kanssa. Uudessa versiossa […]

Koronavilkku.fi Suomen suosituin sivusto 31.8.2020?

4.9.2020

Tekikö koronavilkku.fi Suomen nettihistorian ennätyksen 31.8.2020 kun 935 000 vierailijaa kävi vuorokaudessa?