Seravo sponsoroi WordCamp Finland Online 2020 tapahtumaa. Lue mitä aiheita Seravon puhujilla tapahtumassa oli ja montako osallistujaa virtuaalikonferenssi tavoitti.
Julkaistu

Viime viikon torstaina järjestettiin WordCamp Finland Online 2020-tapahtuma ja Seravo oli tälläkin kertaa sponsorina mukana. Sponsoroinnin lisäksi Seravolta hyväksyttiin WordCampiin myös kaksi puhetta. Aiheina olivat DNS eli internetin nimipalvelujärjestelmä ja välimuistivinkit WordPress-kehittäjille.

Yhden päivän kestäneessä tapahtumassa oli noin 1000 kävijää kahdella eri trackilla ja kaiken kaikkiaan puheita tapahtumassa pidettiin kymmenen kappaletta.

Seravolla on pitkä historia avoimen lähdekoodin kanssa työskentelemisestä ja yksi oleellinen tapa yhteisön tukemisessa on osallistua tapahtumiin, niin sponsorina, järjestäjänä kuin myös puhujana. Koska emme tällä kertaa päässeet WordCampiin paikan päälle, järjestimme kuitenkin oman etäkatsomomme sekä ruokailun tapahtuman ajaksi, johon kutsuimme mukaan jaetun toimistotilamme muut jäsenet.

Seravon Otto Kekäläinen kertoo välimuistituksen hyödyistä

Koska Seravo oli tapahtumassa sponsorina, avautui meille mahdollisuus järjestää virtuaalisia keskustelupaikkoja puheiden välisillä tauoilla. Varsinkin viimeisen tauon aikana keskustelua syntyi erittäin mukavasti, kun Robert Windisch, Christopher Churchill ja Teemu Suoranta viettivät kanssamme 1,5 tunnin keskustelusession.

Suuri kiitos tapahtuman vapaaehtoisvoimin kokoon kasanneille järjestäjille! 💖 Oli hienoa saada myös Suomeen WordCamp Online-tapahtuma, kun normaalit konferenssit on tältä vuodelta kaikki peruttu ja tapahtumahammasta alkoi jo hieman kolottaa.

Toivottavasti ensivuonna pääsemme tapaamaan toisiamme taas kasvotusten!

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

PHP 8.0 julkaistu, Seravo tukenut sen kehitystä

Ohjelmointikieli PHP:n uusi versio PHP 8.0 on julkaistu tänään 26.11.2020. Suurin osa WordPress-julkaisujärjestelmästä on kirjoitettu PHP:lla, joten tällä on pitkällä aikavälillä olennainen vaikutus WP-ekosysteemiin.

26.11.2020

WordCamp Online 2020

Seravo sponsoroi WordCamp Finland Online 2020 tapahtumaa. Lue mitä aiheita Seravon puhujilla tapahtumassa oli ja montako osallistujaa virtuaalikonferenssi tavoitti.

17.11.2020

WooCommerce 4.7 on julkaistu

Marraskuun 10. päivä julkaistiin WooCommercen versio 4.7. Kyseessä on minor-versio joka on täysin yhteensopiva aiemman 4.6 version kanssa. Vaadittu WordPress-versio […]

12.11.2020

Seravon lisäosa entistäkin hyödyllisempi

Seravon asiakkaille uusia ominaisuuksia WordPressin hallintapaneeliin

9.10.2020

Työntekijöille ilmaiset kasvomaskit ja käsineet

Seravo jakaa ilmaiseksi henkilökunnalleen kahta asiaa tartuntariskin vähentämiseksi. Tiedätkö mistä muusta on hyötyä kasvomaskin lisäksi?

11.9.2020

Webinaari: PHP:n profilointi Xdebugin avulla

Peruutimme keväällä 2020 kaikki paikan päällä järjestettävät koulutuksemme COVID-19 vuoksi ja korvasimme ne ilmaisilla webinaareilla, jotka osoittautuivat erittäin suosituiksi, joten […]

7.8.2020