Seravo sponsoroi WordCamp Finland Online 2020 tapahtumaa. Lue mitä aiheita Seravon puhujilla tapahtumassa oli ja montako osallistujaa virtuaalikonferenssi tavoitti.
Julkaistu

Viime viikon torstaina järjestettiin WordCamp Finland Online 2020-tapahtuma ja Seravo oli tälläkin kertaa sponsorina mukana. Sponsoroinnin lisäksi Seravolta hyväksyttiin WordCampiin myös kaksi puhetta. Aiheina olivat DNS eli internetin nimipalvelujärjestelmä ja välimuistivinkit WordPress-kehittäjille.

Yhden päivän kestäneessä tapahtumassa oli noin 1000 kävijää kahdella eri trackilla ja kaiken kaikkiaan puheita tapahtumassa pidettiin kymmenen kappaletta.

Seravolla on pitkä historia avoimen lähdekoodin kanssa työskentelemisestä ja yksi oleellinen tapa yhteisön tukemisessa on osallistua tapahtumiin, niin sponsorina, järjestäjänä kuin myös puhujana. Koska emme tällä kertaa päässeet WordCampiin paikan päälle, järjestimme kuitenkin oman etäkatsomomme sekä ruokailun tapahtuman ajaksi, johon kutsuimme mukaan jaetun toimistotilamme muut jäsenet.

Seravon Otto Kekäläinen kertoo välimuistituksen hyödyistä

Koska Seravo oli tapahtumassa sponsorina, avautui meille mahdollisuus järjestää virtuaalisia keskustelupaikkoja puheiden välisillä tauoilla. Varsinkin viimeisen tauon aikana keskustelua syntyi erittäin mukavasti, kun Robert Windisch, Christopher Churchill ja Teemu Suoranta viettivät kanssamme 1,5 tunnin keskustelusession.

Suuri kiitos tapahtuman vapaaehtoisvoimin kokoon kasanneille järjestäjille! 💖 Oli hienoa saada myös Suomeen WordCamp Online-tapahtuma, kun normaalit konferenssit on tältä vuodelta kaikki peruttu ja tapahtumahammasta alkoi jo hieman kolottaa.

Toivottavasti ensivuonna pääsemme tapaamaan toisiamme taas kasvotusten!

Kommentoi

Lue lisää

Kategoriassa: WP-Palvelu

Tee Ilmastositoumus ja karsi yrityksesi hiilidioksidipäästöjä – niin Seravokin tekee!

Seravo kannustaa suomalaisia yrityksiä liittymään Kauppakamarin Ilmastositoumukseen.

11.3.2021

Kesätöitä kesälle 2021

Kiinnostaako kesätyö Seravolla WordPressin ja Linuxin parissa? Hae heti, ja viimeistään 15.3.2021 mennessä!

26.2.2021

Seravon lisäpalvelut WordPress-sivustoille

Kaipaatko varmuutta sivustosi toimintaan myös kävijäpiikkien ja tietoturvauhkien varalta? Ensiluokkaisen ylläpidon lisäksi Seravo tarjoaa erillisinä asiantuntijapalveluina WordPress-sivustosi nopeusoptimointia, tietoturvakovennusta sekä korotetun valmiuden tapahtumien ajaksi.

17.2.2021

Seravon WordPress-palvelimet ovat maailman nopeimmat

Tiesitkö, että Seravo on listattu maailman nopeimpana WordPress-palveluntarjoajana sivustolla ismyhostfastyet.com?

4.2.2021

Heikki Ojaniemi Seravon toimitusjohtajaksi

Seravon uusi toimitusjohtaja on 1.2.2021 alkaen Heikki Ojaniemi. Otto Kekäläinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana keskittyen strategiseen kehittämiseen.

3.2.2021

Hinnastomuutos 1.3.2021

Palvelupakettien WP Pro ja WP Business hinnat ovat olleet muuttumattomia Seravo WP-palvelun alusta alkaen, eli viimeiset viisi vuotta. Nyt on tullut aika tehdä näihin pieni tasokorotus, ja siksi uusissa tilauksissa 1.3.2021 alkaen WP Pro -palvelupaketin hinta on 35 €/kk ja WP Business -palvelupaketin hinta 55 €/kk (ALV 0%).

29.1.2021