WP-palvelun hinnasto

Me hoidamme puolestasi WordPressin päivittämisen, optimoinnin, tietoturvan ja palvelinylläpidon.

Kaikki hinnat ALV 0%. WordPress-palveluun sovelletaan Seravo Oy:n yleisiä toimitusehtoja.


Sivuston siirto WP-palveluun

Olemassaolevan sivuston siirtäminen WP-palveluun on helppoa henkilölle, joka osaa käyttää SFTP/SSH-yhteyksiä. Halutessasi voimme myös hoitaa siirtotyön puolestasi asiantuntijatyön hinnalla (89€/h). Tällöin siirron yhteydessä myös varmistetaan sivuston toimivuus. Tyypillisesti yksinkertaisen sivuston siirto vaatii 1–2 tunnin työn.

Ohje: WordPress-sivuston siirto WP-palveluun


Lisäpalvelut

WP-palvelupaketteihin sisältyy kaikki mitä hyvään verkkosivustoon tarvitaan – myös yksi verkkotunnus (esimerkiksi asiakas.fi) kuuluu hintaan. Kaikkiin paketteihin on saatavilla myös lisäpalveluita. Voit tilata ne joko tilauslomakkeen kautta tai jälkikäteen sähköpostitse (wordpress@seravo.fi).

 • Lisäverkkotunnukset 20 € / vuosi / kpl
  • Hinta koskee tavanomaisia verkkotunnuksia (.fi, .com, .net, .org).
  • Erikoisverkkotunnukset (esim. .rich, .vi, .online) ovat myös saatavilla, kysy hinta asiakaspalvelusta. Esimerkiksi .info-verkkotunnus 35 €/vuosi ja .io-verkkotunnus 50 €/vuosi.
 • HTTPS-varmenne tavanomaiselle verkkotunnukselle, joko ääkkösten kanssa tai ilman 0 €
  • Wildcard HTTPS-varmenne 100 € / vuosi / verkkotunnus (*.esimerkki.fi)
  • Muita HTTPS-varmenteita on myös saatavilla, esim EV-varmenne 300 € / vuosi. Kysy lisää asiakaspalvelusta.
 • Sähköpostin edelleenohjaukset 0 € / kpl
 • Sähköpostitilit 20 € / IMAP-laatikko / vuosi
  • Suosittelemme kuitenkin käyttämään sähköpostiin erikoistunutta palvelua, esim. Google G Suite tai Kolab Now
 • Lisälevytila sähköpostille 20 € / 1 GB / vuosi
 • Lisälevytila verkkosivustolle 30 € / 10 GB / vuosi

Google G Suite

Google G Suite -palveluun sisältyvät isot sähköpostilaatikot kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla, kalenterit, ryhmätyöominaisuudet, verkkolevyt ja paljon muuta. Google G Suite -palvelun käyttöönoton onnistumisen takaa kumppanimme Cloudpoint Oy.

 • Google G Suite käyttöönottomäärittely 250 € (kertamaksu)
 • Google G Suite -palvelu 40 € / vuosi / käyttäjä

Asiantuntijapalvelut

Palvelupakettimme sisältävät kaiken mitä sivuston turvallisena ja luotettavana pitäminen vaatii, sekä palvelimen että ylläpidon osalta. Asiantuntijapalveluna tarjoamme myös tuntiperusteista kehitystyötä. Tuntimäärästä ja työstä sovitaan aina erikseen.

Asiantuntijatyö 89€/h

WordPress-asiantuntijamme voivat tehdä sivustolle pientä kehitystyötä, esimerkiksi vianselvitystä, lisäosien käyttöönottoa ja teeman muokkausta. Asiantuntijatyön hinta on 89 €/h + alv.

Erikoisasiantuntijatyö 140 €/h

WordPress-erikoisasiantuntijoilla on vähintään 5 vuoden kokemus WordPress-sivustojen ylläpidosta ja kehittämisestä. He ovat myös osallistuneet WordPressin suomentamiseen, julkaisseet useita lisäosia WordPress.org:ssa ja tehneet koodiparannuksia WordPress-ytimeen siten, että ne on hyväksytty pysyväksi osaksi kaikkien käyttämää WordPressiä. Erikoisasiantuntijatyön hinta on 140 €/h + alv.

Verkkosivuprojektit

Emme tee WordPress-sivustoprojekteja tai graafista suunnittelua. Asiantuntijatyömme on tarkoitettu lyhytkestoisiin vianselvitys- ja pienkehitystöihin. Verkkosivustoprojekteja varten voimme suositella kumppaniverkostomme digi- ja mainostoimistoja, jotka ovat erikoistuneet WordPress-sivustoihin.

Sivuston julkaisu 300 €

Haluatko varmistaa, että uuden sivuston julkaisu tai siirto sujuu mahdollisimman helposti? Uuden sivuston julkaisua varten on mahdollista tilata etukäteen avuksi asiantuntijatiimi, joka huolehtii teknisestä toimivuudesta ja minimoi katkokset. Asiantuntijamme katselmoivat sivuston osoiteasetukset ja nimipalvelutietueet ennen ja jälkeen muutoksen. Käymme julkaisusuunnitelman läpi tilaajan henkilöstön kanssa varmistaaksemme, että kaikki on huomioitu ja kaikki julkaisuun tai yliheittoon liittyvä menee oikein. Palvelu on tarkoitettu erityisesti suuriliikenteisille sivustoille ja sen voi tilata haluamalleen ajankohdalle asiakaspalvelustamme.

Korotettu valmius 100 €/3h tai 200 €/8h

Onko yrityksessänne tulossa tärkeä tapahtuma ja haluatte varmistaa, että kaikki mahdolliset sivuston ongelmat korjataan heti? Meiltä voi tilata tärkeän kampanjan, lehdistötilaisuuden, vaalien tai kisojen ajaksi korotetun valmiuden palvelun. Pidämme WordPress-asiantuntijan valmiustilassa suorittamaan asiakaskohtaisia asiantuntijatöitä sivuston toimivuuden varmistamiseksi. Korotetun valmiuden palvelulla varmistetaan, että asiantuntijapalvelua on saatavilla välittömästi, mikäli yllättävä tarve ilmenee asiakkaalle kriittisenä aikana. Korotetun valmiuden hinta on 100 €/ 3h tai 200 € /8h. Palvelu on saatavilla myös normaalin asiakaspalveluajan ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikesta suoritetusta asiantuntijatyöstä veloitetaan lisäksi normaali 89 €/h.

Emme voi taata korotetun valmiuden saatavuutta koska tahansa, joten suosittelemme tilaamaan korotetun valmiuden hyvissä ajoin ennen haluttua ajankohtaa, jotta lisäpäivystys saadaan varmistettua.

Tietoturvakovennus 1500 €

Käymme läpi asiakkaan sivuston usein eri menetelmin, raportoimme kaikista tietoturvaan liittyvistä löydöksistä ja korjaamme tai muulla tavalla suojaamme kaikki havaitut tietoturvariskit. Asiakaskohtainen sivuston katselmointi ja suojaus täydentää WP-palvelun yleisiä kaikilla asiakkailla automaattisesti olevia tietoturvasuojausmenetelmiä.


Ohjeita

Ohjeita WP-palvelun käyttäjille

Kehittäjille suunnattu dokumentaatio

Siirry tilaamaan » Ota yhteyttä »