Ominaisuudet

Testatut päivitykset

Testatut päivitykset

Me päivitämme sivustosi turvallisesti ja säännöllisesti – myös teemat ja lisäosat. Testaamme päivitykset aina ensin erillisessä ympäristössä, jotta sivustosi toiminta ei häiriinny. Lue lisää automaattisista päivityksistämme.

Nopeampi suorituskyky

Nopeampi WordPress

Teknologiamme on optimoitu alusta alkaen WordPressille, mikä tekee sivustostasi niin nopean kuin mahdollista. Sivustosi hyötyy myös useista nopeutta parantavista teknologioista, kuten PHP7, Redis ja PageSpeed, jotka löytyvät valmiiksi asennettuna WP-palvelusta.

Kotimainen vaihtoehto

WP-palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi palvelun kotimaisuudesta. Olemme luotettava ja helppo kumppani kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

Skaalautuu tarpeeseen

Palvelupaketeistamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille sivustoille. Asiakkaana sinun ei tarvitse miettiä gigoja tai hertsejä, sillä sivusto toimii aina – myös kävijäpiikkien tai mainoskampanjoiden aikana.

Parhaat työkalut kehittäjille

Tarjoamme kehittäjille vain mahdollisuuksia, emme rajoituksia. Käytössä ovat SSH-yhteydellä parhaat kehitys- ja ylläpitotyökalut, kuten WP-CLI, Git ja Composer. Tarjoamme myös lokaalin Vagrant-ympäristön sekä mahdollisuuden käyttää sivustokopioita kehitystarpeisiin.

HTTPS-suojaus vakiona

HTTPS-varmenne takaa, että sivustosi tiedot eivät liiku suojaamattomilla yhteyksillä ja päädy vääriin käsiin. HTTPS on vakio-ominaisuus kaikissa WP-palvelun palvelupaketeissa.

Turvallinen ja suojattu

Valvottu ja varmatoiminen

Sivustosi ovat valvonnassa 24/7 ja tutkimme kaikki viat nopeasti. Palvelinklusterimme varmistaa, että yksittäisen palvelimen häiriö ei aiheuta katkoa palvelussa.

Tietoturvallinen WordPress

Huolehdimme puolestasi, että palvelunestohyökkäykset ja muut tietoturvapoikkeamat pysyvät kurissa. Lisäksi varmuuskopioimme sivustosi tiedostot ja tietokannan päivittäin turvallisesti useaan fyysiseen sijaintiin. Lue lisää tietoturvasta.

Asiantuntijat apunasi

Yhteydenottoosi vastaa aina WordPress-asiantuntija, jonka kanssa on helppo puhua samaa kieltä.