Ominaisuudet

Testatut päivitykset

Testatut päivitykset

Päivitämme sivustosi turvallisesti ja säännöllisesti — myös teemat ja lisäosat. Varmistaaksemme että sivustosi toiminta ei häiriinny, testaamme päivitykset aina ensin erillisessä ympäristössä.

Lue lisää

Nopeampi suorituskyky

Nopeampi WordPress

Teknologiamme on ytimestä alkaen optimoitu WordPressille. Lukuisat nopeutta parantavat teknologiat, kuten PHP7, MariaDB ja Redis, löytyvät valmiiksi asennettuna WP-palvelusta ja tekevät sivustostasi niin nopean kuin mahdollista.

Lue lisää

Kotimainen vaihtoehto

WP-palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi palvelun kotimaisuudesta. Olemme luotettava ja helppo kumppani kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

Lue lisää

Skaalautuu tarpeeseen

Palvelupaketeistamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille sivustoille. Asiakkaana sinun ei tarvitse miettiä gigoja tai hertsejä, vaan sivustosi toimii aina – myös kävijäpiikkien tai mainoskampanjoiden aikana.

Lue lisää

Parhaat työkalut kehittäjille

Tarjoamme kehittäjille vain mahdollisuuksia, emme rajoituksia. Käytössäsi ovat SSH-yhteydellä parhaat kehitys- ja ylläpitotyökalut, kuten WP-CLI, Git ja Composer. Tarjoamme myös paikallisen Vagrant-ympäristön, sekä mahdollisuuden käyttää sivustokopioita kehitystarpeisiin.

Lue lisää

HTTPS-suojaus vakiona

HTTPS-varmenne takaa, että sivustosi tiedot eivät liiku suojaamattomilla yhteyksillä ja päädy vääriin käsiin. HTTPS on vakio-ominaisuus kaikissa WP-palvelun palvelupaketeissa.

Lue lisää

Turvallinen ja suojattu

Valvottu ja varmatoiminen

Sivustosi ovat valvonnassa 24/7 ja tutkimme kaikki viat nopeasti. Moninkertaisesti varmennettu palvelinympäristömme varmistaa, että häiriöt eivät näy katkona verkkosivustolla.

Lue lisää

Tietoturvallinen WordPress

Pidämme palvelunestohyökkäykset ja muut tietoturvapoikkeamat kurissa puolestasi. Lisäksi varmuuskopioimme päivittäin sivustosi tiedostot ja tietokannan turvallisesti useaan fyysiseen sijaintiin.

Lue lisää

Asiantuntijat apunasi

Yhteydenottoosi vastaa aina WordPress-asiantuntija, jonka kanssa on helppo puhua samaa kieltä.

Lue lisää

Testatut päivitykset

WordPressin päivittäminen on tärkeää tietoturvan takia. Vanha ohjelmistoversio joutuu aina herkemmin tietomurron kohteeksi. WP-palvelun ylläpitoon sisältyy WordPressin ytimen, sekä teemojen ja lisäosien päivittäminen säännöllisesti uusimpiin versioihin. Näin WordPress on aina ajan tasalla.

Päivityskäytäntömme on markkinoiden turvallisimpia. Päivitysten yhteydessä varmistetaan, että sivusto ei lakkaa toimimasta päivityksen vuoksi. Päivitykset suoritetaan tekemällä ensin varjokopio asiakkaan sivustosta, joka päivitetään ja jonka toimivuus testataan, jonka jälkeen sama testattu päivitys tehdään asiakkaan varsinaiselle tuotantosivustolle.

Päivitykset tehdään säännöllisesti, mikäli asiakas ei ole kytkenyt päivityksiä pois päältä sivustonsa asetuksista.

Lue tarkempi kuvaus WP-Palvelun testatuista päivityksistä.

Nopeampi WordPress

Hitaasti latautuva verkkosivusto karkottaa nopeasti potentiaalisen lukijan tai asiakkaan. Siksi olemme WP-palvelussa panostaneet optimointeihin, jotka tekevät WordPress-sivustostasi mahdollisimman nopean. Optimointeja on tehty kaikilla tasoilla: Linux-ydin, MariaDB-tietokanta, PHP-tulkki, objektivälimuisti, tiedostovälimuisti, Redis ja WordPressin transienttivälimuisti, PageSpeed, http-välimuisti ja niin edelleen. Tämä kaikki takaa sen, että sivustosi ei hyydy edes yllättävän kävijäpiikin aikana.

WordPress-optimointi kattaa tekniikan lisäksi myös asiakaspalvelun: tilattuasi palvelupaketin saat valmiiksi asennetun WordPressin käyttöösi saman työpäivän aikana. Perustamme uuden sivuston hetkessä tai autamme sovitusti vanhan siirtämisessä. Olemme valmiusasemissa myös sivuston julkaisuhetkellä.

Tutustu WP-Palvelun nopeuden salaisuuksiin tarkemmin nopea ja optimoitu WordPress -sivullamme.

Kotimainen vaihtoehto

Myös verkkopalvelun ylläpidossa on mahdollista suosia suomalaista: WP-palvelu.fi on avainlipputuote ja palvelun tuottava Seravo Oy on Suomessa toimiva ja suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen ytimessä ja asiakaspalvelumme koostuu suomalaisista WordPress-asiantuntijoista. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa, Viestintäviraston määräykset täyttävissä palvelinsaleissa.

Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus valita myös ulkomailla sijaitsevat palvelimet, joilla voidaan palvella kansainvälisiä vierailijoita.

Skaalautuu tarpeeseen

WP-palvelun paketit on hinnoiteltu pääasiassa verkkosivuston kävijämäärien mukaan. Emme myy gigoja tai hertsejä, vaan sivustosi toimii yhtä varmasti ja nopeasti myös kävijämäärän kasvaessa esimerkiksi markkinointikampanjan myötä. Siirtyminen suuremman kokoluokan palvelupakettiin käy myös vaivattomasti sivustosi suosion kasvaessa, tai mikäli tarvitset esimerkiksi verkkokauppaominaisuuksia.

Skaalautuva ratkaisumme sopii kaiken kokoisille sivustoille: asiakkaistamme löytyy kaikkea yhden hengen yrityksistä globaaleihin verkkokauppoihin.

Parhaat työkalut kehittäjille

WP-palvelu.fi:n tekijät ovat kokeneita WordPress-kehittäjiä, joten tiedämme minkälainen palvelinympäristön tulee olla, jotta se tukee WordPress-sivustojen kehitystä mahdollisimman hyvin. Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluu vakiona keskeisimmät WordPress-työkalut:

  • SFTP-yhteys tiedostonsiirtoja varten
  • SSH-konsoliyhteyksiä varten
  • Git versionhallintaan
  • PHP Composer riippuvuuksien hallintaan
  • WP-CLI WordPressin hallintaan komentoriviltä, sekä
  • Ruby ja Node.js, jotta kehittäjät voivat ajaa esimerkiksi rspec-testejä ja gulp-ajoja.

Kehitystyökaluihin voit tutustua tarkemmin kehittäjädokumentaatiomme avustuksella. Tarjoamme myös pienimuotoista WordPress-kehitystyötä ja kehittäjäkoulutusta asiakkaillemme.

HTTPS-suojaus vakiona

HTTPS-suojaus takaa sen, että verkkosivuston kautta liikkuvat tiedot eivät pääse ulkopuolisten käsiin. Varmenne on erityisen tärkeä sivustoilla, jotka vaativat esimerkiksi asiakkaan kirjautumista tai käsittelevät henkilötietoja. Myös Google arvostaa salatun yhteyden käyttöä: HTTPS-suojatut sivustot sijoittuvat hauissa salaamattomia sivuja korkeammalle.

Myös HTTP/2 edellyttää että sivusto on HTTPS-suojattu. Sekä HTTP/2 että HTTPS-suojaus ovat vakio-ominaisuuksia kaikissa WP-palvelun paketeissa, ilman lisämaksua.

Valvottu ja varmatoiminen

WP-palvelun valvonta toimii vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä ja hälyttää ongelmatilanteista automaattisesti. Korjaamme häiriöt proaktiivisesti – usein ongelmat eivät ehdi edes näkyä asiakkaidemme sivustoilla.

Huolehdimme myös varmuuskopioinnista: kaikki sivustot tiedostoineen ja ja tietokantasisältöineen varmuuskopioidaan päivittäin automaattisesti. Kaikki palvelussamme ylläpidetyt sivustot on helppo palauttaa aikaisempaan tilaan edeltävän kuukauden ajalta.

Tietoturvallinen WordPress

WordPress on erittäin suosittu julkaisujärjestelmä: jopa 26 % kaikista maailman verkkosivustoista on rakennettu sen avulla. Tästä syystä WordPress on valitettavasti suosittu myös kyberrikollisten keskuudessa. Automatisoidut robotit hyökkäävät WordPress-sivustoja vastaan jatkuvasti. Säännöllisten ohjelmistopäivitysten lisäksi me WP-palvelussa huolehdimme monella tapaa asiakkaidemme WordPress-sivustojen tietoturvasta.

  • Turvalliseksi rakennettu ympäristö takaa, että tietoturva-aukkoja ei lähtökohtaisesti ole.
  • Kaikki verkkoyhteydet, joissa liikkuu käyttäjätunnuksia ja salasanoja, ovat suojattuja https-yhteyksiä.
  • Ympärivuorokautinen valvonta varmistaa, että sivustot ovat terveitä ja säännölliset tietoturvaskannaukset havaitsevat piilevät haittakoodit.
  • Automaattiset varmuuskopiot takaavat, että jos suojauksista huolimatta tietoturvamurto tapahtuu, on sivuston siivoaminen ja palauttaminen helppoa.

Tietoturvasta huolehtiminen sisältyy palvelumme pakettihintaan. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tietoturvatakuun: mikäli sivustolle päästään murtautumaan kaikista turvatoimistamme huolimatta sen ollessa meillä ylläpidossa, tutkimme ja siivoamme sen ilman lisämaksua. Tietoturva on meillä vakio-ominaisuus, josta ei tarvitse maksaa erikseen.

Asiantuntijat apunasi

Emme tarjoa pelkästään asiakaspalvelua, vaan asiantuntijuutta. Asiakaspalvelumme ei jätä asiakasta pulaan, vaan autamme kaikissa WordPress-palvelumme käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat meidät helposti sekä sähköpostilla että puhelimitse. Ota yhteyttä!