WP-palvelun ominaisuudet

Taatusti paras hosting ja ylläpito WordPress-sivustollesi.

Palvelintila ja ylläpito

Perinteisistä hosting-palveluista poiketen emme tarjoa geneeristä palvelintilaa, vaan WordPressillle optimoitua palvelinratkaisua. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että pelkästään siirtämällä sivusto palveluumme ilman lisäoptimointeja, sen toiminta yleensä nopeutuu kymmeniä ja joskus jopa satoja prosentteja (katso esimerkit blogistamme).

Palvelintilan lisäksi kiinteä kuukausi- tai vuosimaksu sisältää myös ylläpidon, johon sisältyy verkkosivun 24/7 valvonta, varmuuskopiointi ja muu tietoturvasta huolehtiminen, WordPressin ja lisäosien päivitys sekä palvelun jatkuva kehittäminen siten, että WordPress toimii aina mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

WordPressin ja lisäosien päivitys

Olennainen osa WordPress-sivuston huolenpitoa on WordPressin ytimen ja lisäosien päivittäminen. Päivitämme WordPressin ja sen lisäkomponentit säännöllisesti, jotta asiakkaalla on aina uusimmat ja turvallisimmat versiot käytössä. Lisäosien osalta päivitämme kaikki lisäosat jotka ovat avointa koodia ja joiden uudet version ovat vapaasti asennettavissa.

Päivitys tapahtuu siten, että teemme ensin aina kopion asiakkaan sivustosta, päivitämme kopion ja ajamme esimääritetyt hyväksyntätestit kopiosivustolla, minkä avulla varmistetaan että WordPress-sivusto toimii oikein ja normaalisti. Vasta kun sivuston kopion päivitys on todettu testiautomaation avulla onnistuneeksi päivitämme asiakkaan tuotantosivuston. Näin varmistamme, että asiakkaan verkossa oleva sivusto aina toimii eikä koskaan hajoa päivityksen takia.

Päivitysten yhteydessä ajettavia hyväksyntätestejä on mahdollista laajentaa asiakaskohtaisesti, jos esimerkiksi asiakkaalla on tietty kriittinen myyntiprosessi, jonka toimivuus halutaan erikseen varmistaa. Hyväksyntätesteissä hyödynnetään mm. PhantomJS-virtuaaliselainta, jonka avulla voidaan tehdä erilaisia interaktiivisia käyttöskenaarioita, esim. ostoksen teko verkkokaupassa, jonka toimivuus varmistetaan automaattisesti.

6 syytä kokeilla WP-palvelua

Huolettomuus


 • WordPressiä varten optimoitu palvelinympäristö. Palvelimissamme käytetään tekniikoita ja ohjelmistoja, joilla saadaan paras WordPress-kokemus (mm. Linux, Nginx, PHP / HHVM, MariaDB ja Redis). Lisäksi teemme jatkuvasti suorituskykymittauksia ja muita testejä, joiden pohjalta optimoimme ohjelmistojen asetuksia entisestään.
 • Heti valmis WordPress-sivusto. Palvelun tilaamalla saa käyttöönsä valmiiksi asennetun WordPress-sivuston, jossa on kaikki suomalaisen sivuston kannalta olennaiset asetukset valmiiksi kohdillaan ja käytön voi aloittaa heti.
 • Suomenkielinen ja suomalainen. Palvelussamme käyttöliittymät ovat suomeksi ja asiakaspalvelumme puhuu suomea. WP-palvelun omistaa suomalainen yritys Seravo Oy, jonka palvelimet ovat suomalaisen tietosuojalainsäädännön piirissä.
 • Tyypillistä hosting-palvelua varmempi ratkaisu. Palveluntarjoajana me otamme vastuun WordPressin toimivuudesta.

Luotettavuus

 • Luotettava toiminta. WP-palvelu on rakennettu vastaamaan yritys- ja yhteisöasiakkaidemme korkeita laatuvaatimuksia. Palvelun tuottaa suomalainen yritys Seravo Oy ja palvelimet sijaitsevat Suomessa, Viestintäviraston määräykset täyttävissä palvelinsaleissa. Palvelu on klusteroitu usealle fyysisesti erilliselle palvelintietokoneelle ja moninkertaiset varmistukset eri tasoilla pitävät huolen siitä, että sivustosi toimii ja liiketoimintasi ei keskeydy yksittäisen teknisen vian takia.
 • Selkeä ja edullinen hinnoittelu. Tarjoamamme kokonaisratkaisu on asiakkaalle edullinen, koska palvelun ylläpito on keskitetty. Palvelu on selkeästi hinnoiteltu, ja kiinteähintaiset palvelupakettimme on suunniteltu sisältämään kaikki mitä verkkosivuihin tarvitaan – lisäpalvelut tilataan selkeästi erikseen.
 • Asiantuntijat palveluksessasi. Voit käyttää sivustosi rakentamiseen ketä tahansa WordPress-asiantuntijaa, mutta voit halutessasi kääntyä puoleemme myös kehitys- ja koulutusasioissa ja tilata asiantuntijan tekemään haluamasi sivustokohtaiset asiat tuntityönä.
 • Laaja kumppaniverkosto. Palvelumme on tuttu Suomen johtaville mainos- ja digitoimistoille, jotka voivat toteuttaa laajimmatkin verkkopalveluprojektit tehokkaasti palvelumme ominaisuuksia hyödyntäen.

Turvallisuus

 • Säännölliset tietoturvapäivitykset. Palvelimet ovat jatkuvassa seurannassa ja ajamme säännöllisesti päivityksiä sekä Linux-alustaan että WordPressiin tietoturvan ja järjestelmän yleisen toiminnan edistämiseksi. Tarkistamme myös päivitysten toimivuuden sivustollasi ennen niiden käyttöönottoa.
 • HTTPS-suojaus vakiona. Tietoturvasyistä kaikkiin palvelupaketteihin sisältyy HTTPS-suojattu WordPressin ylläpito-osio, jotta salasanat eivät liikkuisi verkossa salaamattomina. Myös muut protokollat (SFTP, SSH, IMAPS) palvelussamme käyttävät salattuja yhteyksiä sisäänkirjautumisten ja salasanojen suojaamiseksi.
 • Päivittäiset varmuuskopiot. Asiakkaalla on aina mahdollisuus palauttaa sivuston tiedostot ja tietokanta aiempaan tilaan jos sivustolle on tapahtunut jotakin ikävää. Varmuuskopiot säilytetään 30 päivän ajan.
 • Toimittajariippumattomuus. WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, ja kaikki WP-palvelun käyttäjät voivat halutessaan milloin tahansa siirtää sivustonsa toiselle palvelimelle. Palvelumme käyttö ei johda toimittajaloukkuun.

Joustavuus

 • Tuki räätälöidylle ulkoasulle ja omille lisäosille. Sivuston ulkoasuksi voi valita jonkin valmiista vaihtoehdoista ja siten avata sivustonsa nopeasti, ilman erillistä kehitysprojektia. Sivustolle voi myös asentaa räätälöityjä ulkoasuja ja lisäosia.
 • Lisäosien ja Teemojen vapaa käyttö. WP-palvelussa sinulla on oikeus ottaa käyttöön mitä tahansa lisäosia ja teemoja sivustollasi. Palveluun on myös paketin avaamisen yhteydessä asennettu valmiiksi kokoelma Seravon asiantuntijoiden valitsemia ja laatutarkistettuja WordPress-lisäosia. Katso lisäosat täältä.
 • Skaalautuvuus. WP-palvelu mahdollistaa sivuston helpon laajentamisen. Voit aloittaa pienistä kotisivuista ja laajentaa sivustosi myöhemmin vaikkapa verkkokaupaksi.
 • Gigakaupalla levytilaa tiedostoja ja tietokantaa varten. Kaikkiin paketteihin sisältyy useita Gigatavuja varmuuskopioitua tallennustilaa. Lisämaksusta sitä saa niin paljon kuin tarvitaan.

Tehty kehittäjille

 • SSH ja SFTP -etäyhteydet. Kaikissa palvelupaketeissa on mahdollisuus muokata sivuston tiedostoja SFTP-yhteyden kautta tai käytellä SSH-yhteyden kautta Linux-ympäristössä useita esiasennettuja kehitys- ja ylläpitotyökaluja.
 • Helppokäyttöiset komentorivityökalut. WP-palvelun ympäristössä, käyttäjillä on valmiiksi käytössään kasa moderneja WordPress-kehitystyökaluja. Joukkoon kuuluu mm. WP-CLI, Git, Compass, Gulp, Grunt, Bower ja Composer.
 • Konfiguroitava ympäristö. Palvelinympäristö on valmiiksi optimoitu WordPressiä varten, mutta ympäristö on myös käyttäjän hallittavissa. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön Nginx:n Pagespeed-moduulin, hallita Redis-sivuvälimuistia (page cache) tai muokata uudelleenohjaussääntöjä.
 • Varjo-ominaisuus. Pro-paketista eteenpäin, voit tehdä WP-palvelussa olevasta sivustostasi milloin tahansa täyden kopion (varjon), jota voit käyttää staging-ympäristönä tai kehitysympäristönä sivustollesi turvallisesti.

Tehty suurille sivustoille

 • Enterprise-tason pilvipalvelu. Sivustosi palvellaan WordPress-käyttöön räätälöidyltä palvelinklusterilta, joka on optimoitu raskaita kävijä- ja liikennemääriä varten. Voit olla varma, että sivustostasi ei lopu puhti juuri ratkaisevalla hetkellä.
 • Tuki WordPress Networkille. WP-palvelu tukee WordPressin multisite (network) -ominaisuuksia. Voit perustaa palveluumme vaikka satoja sivustoja sisältävän WordPress-asennuksen yhden Enterprise-paketin hinnalla. Sinulla on myös mahdollisuus myös ohjata lisäverkkotunnuksia Network-sivustolle.
 • Koko sivuston kattava HTTPS-suojaus. Business-paketista alkaen sivustoihin sisältyy koko sivuston kattava SSL-varmenne asiakkaan omalle verkkotunnukselle. Voit myös tilata useita SSL-varmenteita sivustollesi.
 • Google G Suite -palvelu. WordPress-palvelussa olevan verkkotunnuksen kanssa voi käyttää myös Google G Suite -palvelua, jota tarjoaa kumppanimme Cloudpoint Oy suomenkielisen asiakaspalvelun kera.

Oletko jo palvelumme asiakas? Lue palvelun käytön yksityiskohdista sivulta Ohjeita WP-palvelun käyttäjille.


Kiinnostuitko?

Tilaa WP-palvelu » Ota yhteyttä »