Ominaisuudet

Testatut päivitykset

Testatut päivitykset

Me päivitämme sivustosi turvallisesti ja säännöllisesti – myös teemat ja lisäosat. Testaamme päivitykset aina ensin erillisessä ympäristössä, jotta sivustosi toiminta ei häiriinny.

Lue lisää

Nopeampi suorituskyky

Nopeampi WordPress

Teknologiamme on optimoitu alusta alkaen WordPressille, mikä tekee sivustostasi niin nopean kuin mahdollista. Sivustosi hyötyy myös useista nopeutta parantavista teknologioista, kuten PHP7, Redis ja PageSpeed, jotka löytyvät valmiiksi asennettuna WP-palvelusta.

Lue lisää

Kotimainen vaihtoehto

WP-palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi palvelun kotimaisuudesta. Olemme luotettava ja helppo kumppani kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

Lue lisää

Skaalautuu tarpeeseen

Palvelupaketeistamme löytyy sopiva vaihtoehto kaikenkokoisille sivustoille. Asiakkaana sinun ei tarvitse miettiä gigoja tai hertsejä, sillä sivusto toimii aina – myös kävijäpiikkien tai mainoskampanjoiden aikana.

Lue lisää

Parhaat työkalut kehittäjille

Tarjoamme kehittäjille vain mahdollisuuksia, emme rajoituksia. Käytössä ovat SSH-yhteydellä parhaat kehitys- ja ylläpitotyökalut, kuten WP-CLI, Git ja Composer. Tarjoamme myös lokaalin Vagrant-ympäristön sekä mahdollisuuden käyttää sivustokopioita kehitystarpeisiin.

Lue lisää

HTTPS-suojaus vakiona

HTTPS-varmenne takaa, että sivustosi tiedot eivät liiku suojaamattomilla yhteyksillä ja päädy vääriin käsiin. HTTPS on vakio-ominaisuus kaikissa WP-palvelun palvelupaketeissa.

Lue lisää

Turvallinen ja suojattu

Valvottu ja varmatoiminen

Sivustosi ovat valvonnassa 24/7 ja tutkimme kaikki viat nopeasti. Palvelinklusterimme varmistaa, että yksittäisen palvelimen häiriö ei aiheuta katkoa palvelussa.

Lue lisää

Tietoturvallinen WordPress

Huolehdimme puolestasi, että palvelunestohyökkäykset ja muut tietoturvapoikkeamat pysyvät kurissa. Lisäksi varmuuskopioimme sivustosi tiedostot ja tietokannan päivittäin turvallisesti useaan fyysiseen sijaintiin.

Lue lisää

Asiantuntijat apunasi

Yhteydenottoosi vastaa aina WordPress-asiantuntija, jonka kanssa on helppo puhua samaa kieltä.

Lue lisää

Testatut päivitykset

WordPressin päivittäminen on tärkeää tietoturvan takia – vanha WordPress-ohjelmistoversio joutuu herkemmin tietoturvamurron kohteeksi. WP-palvelun ylläpitoon sisältyy, että päivitämme WordPressin ytimen, teemat ja lisäosat säännöllisesti uusimpaan versioon. Näin WordPress on aina ajan tasalla.

Päivitysten yhteydessä sivusto myös testataan, jotta voimme varmistaa, että päivityksen takia sivusto ei lakkaa toimimasta. Päivitykset suoritetaan ottamalla kopio asiakkaan sivustosta, päivittämällä kopio ja testaamalla että kopio toimii, jonka jälkeen sama testattu päivitys tehdään asiakkaan oikealle sivustolle. Päivityskäytäntömme on markkinoiden turvallisimpia ja parhaita.

Päivitykset tehdään säännöllisesti, mikäli asiakas ei ole kytkenyt automaattisia päivityksiä pois päältä sivustonsa asetuksista.

Lue tarkempi kuvaus WP-Palvelun automaattisista testatuista päivityksistä.

Nopeampi WordPress

Hitaasti latautuva verkkosivusto karkoittaa nopeasti potentiaalisen lukijan, asiakkaan tai ostajan. Siksi olemme WP-palvelussa panostaneet optimointeihin, jotka tekevät sivustostasi mahdollisimman nopean. Optimointeja on tehty kaikilla tasoilla: Linux-ydin, MariaDB-tietokanta, PHP-tulkki, objektivälimuisti, tiedostovälimuisti, Redis ja WordPressin transienttivälimuisti, PageSpeed, http-välimuisti ja niin edelleen. Tämä kaikki takaa sen, että sivustosi ei hyydy edes kävijäpiikin aikana.

WordPress-optimointi kattaa tekniikan lisäksi myös asiakaspalvelun: tilattuasi palvelupaketin saat valmiiksi asennetun WordPressin käyttöösi saman työpäivän aikana. Perustamme uuden sivuston hetkessä tai autamme sovistusti vanhan siirtämisessä. Olemme valmiusasemissa myös sivuston julkaisuhetkellä.

Tutustu WP-Palvelun nopeuden salaisuuksiin tarkemmin nopea ja optimoitu WordPress -sivullamme.

Kotimainen vaihtoehto

Myös verkkopalvelun ylläpidossa on mahdollista suosia suomalaista: WP-palvelu.fi on avainlipputuote.

Palvelun tuottava Seravo Oy on Suomessa toimiva ja suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen ytimessä ja asiakaspalvelumme koostuu suomalaisista WordPress-asiantuntijoista. Myös palvelimemme sijaitsevat Suomessa, Viestintäviraston määräykset täyttävissä palvelinsaleissa. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus valita myös ulkomailla sijaitsevat palvelimet, joilla voidaan palvella kansainvälisiä kävijöitä.

Skaalautuu tarpeeseen

WP-palvelun paketit on hinnoiteltu pääasiassa verkkosivuston kävijämäärän mukaan. Emme kuitenkaan myy gigoja tai hertsejä, vaan sivustosi toimii yhtä hyvin ja nopeasti myös kävijämäärän kasvaessa esimerkiksi markkinointikampanjan myötä. Siirtyminen suuremman kokoluokan palvelupakettiin käy myös vaivattomasti, jos suosiosi kasvaa tai tarvitset esimerkiksi verkkokauppaominaisuuksia.

Skaalautuva ratkaisumme sopii kaiken kokoisille sivustoille: asiakkaistamme löytyy niin yhden hengen yrityksiä kuin globaaleja verkkokauppoja.

Parhaat työkalut kehittäjille

WP-palvelu.fi:n tekijät ovat itsekin kokeneita WordPress-kehittäjiä, joten tiedämme minkälainen palvelinympäristön pitää olla, jotta se tukee WordPress-sivustojen kehitystä mahdollisimman hyvin. Kaikissa palvelupaketeissamme on mukana parhaat WordPress-työkalut:

  • SFTP-yhteys tiedostonsiirtoja varten
  • SSH-konsoliyhteyksiä varten
  • Git versionhallintaan
  • PHP Composer riippuvuuksienhallintaan
  • wp-cli WordPressin hallintaan komentoriviltä sekä
  • Ruby ja Node.js, jotta kehittäjät voivat ajaa esimerkiksi rspec-testejä ja gulp-ajoja.

Kehitystyökaluihin voit tutustua tarkemmin WordPress-kehittäjille suunnatusta dokumentaatiosta. Tarjoamme myös pienimuotoista WordPress-kehitystyötä ja kehittäjäkoulutusta asiakkaillemme.

HTTPS-suojaus vakiona

HTTPS-suojaus takaa, että verkkosivuston kautta liikkuvat tiedot eivät pääse ulkopuolisten käsiin. Varmenne on erityisen tärkeä sivustoilla, jotka vaativat esimerkiksi asiakkaan kirjautumista tai henkilötietoja. Nykyisin myös Google arvostaa salatun yhteyden käyttöä, ja HTTPS-suojatut sivustot asettuvat hakukonesijoituksissa salaamattomia korkeammalle.

HTTPS-suojaus on nyt vakio-ominaisuus kaikissa WP-palvelun paketeissa, ilman lisämaksua. Käyttämämme Let's Encrypt -palvelu tekee asiakkaidemme sivustoista entistäkin turvallisempia.

Valvottu ja varmatoiminen

WP-palvelun valvonta toimii vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä ja hälyttää ongelmatilanteista automaattisesti. Korjaamme häiriöt proaktiivisesti, usein niin etteivät ongelmat ehdi edes näkyä asiakkaamme sivustolla.

Huolehdimme myös varmuuskopioinnista: sivustot, mukaan lukien kaikki tiedostot ja tietokantasisällöt kopioidaan päivittäin, ja sivusto on helppo palauttaa aikaisempaan tilaan edeltävän kuukauden ajalta.

Tietoturvallinen WordPress

WordPress on erittäin suosittu julkaisujärjestelmä: jopa 26 % kaikista maailman verkkosivustoista on rakennettu sen avulla. Valitettavasti WordPress on varsin suosittu myös kyberrikollisten keskuudessa, ja automatisoidut robotit hyökkäävät WordPress-sivustoja vastaan jatkuvasti. Säännöllisten ohjelmistopäivitysten lisäksi me WP-palvelussa huolehdimme monella tapaa asiakkaidemme WordPress-sivustojen tietoturvasta.

  • Turvalliseksi rakennettu ympäristö takaa, että tietoturva-aukkoja ei lähtökohtaisesti ole.
  • Kaikki verkkoyhteydet, joissa liikkuu käyttäjätunnuksia ja salasanoja, ovat suojattuja https-yhteyksiä.
  • Ympärivuorokautinen valvonta varmistaa, että sivustot ovat terveitä ja säännölliset tietoturvaskannaukset havaitsevat piilevät haittakoodit.
  • Automaattiset varmuuskopiot takaavat, että jos suojauksista huolimatta tietoturvamurto tapahtuu, on sivuston siivoaminen ja palauttaminen helppoa.

Tietoturvasta huolehtiminen sisältyy palvelumme pakettihintaan. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme tietoturvatakuun: mikäli sivustolle päästään murtautumaan kaikista turvatoimistamme huolimatta sen ollessa meillä ylläpidossa, tutkimme ja siivoamme sen ilman lisämaksua. Tietoturva on meillä vakio-ominaisuus, josta ei tarvitse maksaa erikseen. Lue lisää sivulta WP-palvelu.fi/tietoturva.

Asiantuntijat apunasi

Emme tarjoa pelkästään asiakaspalvelua, vaan asiantuntijuutta. Emme jätä asiakasta pulaan WordPress-asioissa ja autamme kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät helposti sekä sähköpostilla että puhelimitse. Ota yhteyttä!