HTTPS-suojaus vakiona

Ominaisuus

HTTPS on yksi monista keinoista, joilla Seravo pyrkii varmistamaan sivustosi turvallisuuden. Olemme tarjonneet Let’s Encryptin SSL-sertifikaatit automaattisesti ja ilman erillistä korvausta vuodesta 2016 lähtien kaikille asiakkaillemme*.

HTTPS on suojattu laajennus HTTP-protokollalle. Sen idea on suojata verkon ylitse tapahtuva viestintä salausta ja www-palvelinten autentikointia hyväksikäyttäen. HTTPS otetaan käyttöön asentamalla palvelimelle SSL-sertifikaatti. Se on pieni tiedosto, joka kertoo selaimelle, että se on yhteydessä luotettavaan palvelimeen ja luo suojatun yhteyden niiden välille.

Pähkinänkuoressa HTTPS:n käyttäminen sivustollasi tarkoittaa, että käyttäjiesi tiedot pysyvät salattuna, sisäänkirjautumisesi tapahtuu suojatun yhteyden ylitse ja sivustosi vierailija ei saa selaimeltaan kiusallista varoitusta siitä, että sivustosi ei ole turvallinen.

HTTPS:n käyttö tarkoittaa myös sitä, että sivustosi käyttää automaattisesti HTTP/2-protokollaa, joka on nopeampi päivitys perinteiseen HTTP-protokollaan. Toisin sanoen sivustosi ei ole ainoastaan turvallisempi, vaan myös nopeampi. Tästä seuraa myös se, että sivustosi hakukonenäkyvyys paranee, sillä esimerkiksi Google arvostaa sekä tietoturvaa että sivuston nopeutta hakukonetuloksia rankatessaan.

*) Wildcard- ja EV-varmenteet ovat maksullisia lisäpalveluita.

Enemmän kuin hosting. Turvallinen ylläpito WordPress-sivustoille.

Me varmistamme, että WordPress-sivustosi pysyy nopeana, toimivana ja turvallisena.

 

Tilaa nyt