Nopea ja optimoitu WordPress

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Yli 30% kaikista maailman verkkosivustoista on toteutettu WordPressin avulla. Sen helppokäyttöisyys houkuttelee ja webhotelleista saa edullisesti hyvän ja nopean palvelintilan, sekä apua kun sivusto hidastelee.

Vai saako sittenkään?

Webhotelli vs. WordPressille suunniteltu hosting

Geneeriset webhotellit ja osa WordPress-hostingia tarjoavista yrityksistä turvautuu cPanelin tai muun vastaavaan hallintapaneelin avulla asennettavaan WordPress-sovellukseen, ja taustalla pyörii moottorina tuttu ja turvallinen Apache.

Yleisesti käytetty ja hyväksi todettu, mutta nopeutensa osalta huomattavan rajoittava ratkaisu tietokanta- ja prosessiraskaalle WordPressille. Mikäli haluat sivustoosi vauhtia, kannattaa suosiolla valita hosting ja ylläpito yritykseltä, joka tuntee WordPressin läpikotaisin.

WP-palvelu on rakennettu alusta asti WordPressiä ajatellen, ja siksi yksi suurimmista eroista perinteisiin palveluntarjoajiin on nopeus: WP-palvelussa WordPress-sivustosi on niin nopea kuin WordPress suinkin voi olla.

WP-palvelun nopeus perustuu huippuunsa optimoituun, WordPressille suunniteltuun palvelinympäristöön, joten erillisiä nopeutta parantavia välimuistilisäosia ei tarvita. Usein niistä saattaa olla jopa haittaa.

Ottamalla WP-palvelun käyttöön voit huomata, kuinka nopeaksi sivustosi muuttuukaan pelkästään palvelinvaihdoksen ansiosta.

Asiantuntijat apunasi

WP-Palvelun palvelinympäristön lisäksi asiakkaidemme käytössä on tiimi WordPress-asiantuntijoita, ja teemme tarvittaessa asiakkaillemme myös käsityönä lisäoptimointia, jotta raskaimmatkin sivustot avautuvat kävijöille riittävän nopeasti.

Improving WordPress Performance with Xdebug and PHP Profiling from Otto Kekäläinen

Teemme jatkuvasti nopeusoptimointia WordPress-sivustoille, sekä kokeilemme ja toteutamme erilaisia ratkaisuja sivustojen nopeuden parantamiseksi. Onnistuimme esimerkiksi saamaan oman sivustomme latautumaan 300% aiempaa nopeammin käyttämällä WordPressistä vakiona löytyvää, mutta harvojen käyttämää, transients-välimuistia.

Tuotamme myös nopeusoptimointia edesauttavaa sisältöä, sekä tarjoamme asiakkaillemme parhaat työkalut sivustojensa nopeuttamiseksi. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on Tideways-nimisen työkalun integroiminen suoraan järjestelmiimme. Työkallun avulla sivuston nopeusongelmien paikantaminen ja ratkaiseminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Henkilökuntamme osallistuu aktiivisesti WordPressin sekä MariaDB:n kehittämiseen sekä kääntämiseen, sekä muiden avoimen lähdeköödin projektien tukemiseen ja kehittämiseen. Asiantuntijuutta tietokantoihin, WordPressiin sekä avoimeen lähdekoodiin löytyy siis maailmanluokan tasolta.

Tutustu palvelupaketteihimme ja valitse yrityksesi verkkosivuille huippunopea WordPress hosting

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

Miksi kannattaa valita WooCommerce

14.11.2018

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-lisäosa WordPressille. Se on käytössä yli neljällä miljoonalla sivustolla, se on helppokäyttöinen, suoraan WordPressin kanssa yhteensopiva […]

WooCommerce 3.5 on täällä

1.11.2018

WooCommercea ja sen kehittäjää Automatticia ei ainakaan voi syyttää laakereillaan lepäämisestä, sillä versio 3.5 merkitsee jo kolmatta päivitystä WooCommerce-lisäosalle tänä […]

WordPress-sivut 300% nopeammaksi transienteilla

29.10.2018

Tiesitkö, että WordPress pitää sisällään oman välimuistijärjestelmänsä, jota kutsutaan transienteiksi? Transientit ovat helppokäyttöisiä ja oikein käytettyinä todella tehokkaita. Tässä artikkelissa […]