Nopea ja optimoitu WordPress

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Noin 30% kaikista maailman verkkosivustoista on toteutettu WordPressin avulla. Sen helppokäyttöisyys houkuttelee ja webhotelleista saa edullisesti hyvän ja nopean palvelintilan, sekä apua kun sivusto hidastelee – vai saako sittenkään?

Webhotelli vs. WordPressille räätälöity hosting

Geneeriset web-hotellit, sekä osa WordPress-hostingia tarjoavista yrityksistä turvautuvat cPanelin tai jonkin muun vastaavan hallintapaneelin avulla asennettavaan WordPress-sovellukseen, jonka taustalla pyörii moottorina tuttu ja turvallinen Apache.

Tämä yleisesti käytetty  ratkaisu on nopeutensa kannalta huomattavan rajoittava tietokanta- ja prosessiraskaalle WordPressille. Mikäli haluat sivustoosi vauhtia, kannattaa suosiolla valita hosting ja ylläpito yritykseltä, joka tuntee WordPressin läpikotaisin.

Seravon WP-palvelu on rakennettu alusta asti WordPressiä ajatellen. Niinpä yksi palvelumme suurimmista eroista perinteisiin palveluntarjoajiin verrattuna on nopeus: WP-palvelussa WordPress-sivustosi on niin nopea kuin WordPress suinkin voi olla.

WP-palvelun nopeus perustuu huippuunsa optimoituun, WordPressille suunniteltuun palvelinympäristöön, jossa erillisiä nopeutta parantavia välimuistilisäosia ei tarvita. Päinvastoin, usein niistä saattaa olla jopa haittaa.

Ottamalla WP-palvelun käyttöön huomaat, kuinka nopeaksi sivustosi muuttuu pelkästään palvelinvaihdoksen ansiosta.

Asiantuntijat apunasi

WP-Palvelun palvelinympäristön lisäksi asiakkaidemme käytössä on tiimi WordPress-asiantuntijoita. Teemme tarvittaessa asiakkaillemme  käsityönä lisäoptimointia, jotta myös monimutkaisimmat ja raskaimmat sivustot avautuvat kävijöille riittävän nopeasti.

Tarjoamme asiakkaillemme parhaat työkalut sivustojensa nopeuttamiseksi. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on Tideways-nimisen työkalun integroiminen suoraan järjestelmiimme. Tidewaysin avulla sivuston nopeusongelmien paikantaminen ja ratkaiseminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Kokeilemme ja toteutamme jatkuvasti erilaisia ratkaisuja WordPress-sivustojen nopeuden parantamiseksi. Saimme esimerkiksi oman sivustomme latautumaan 300% aiempaa nopeammin yksinkertaisesti hyödyntämällä WordPressistä vakiona löytyvää, mutta harvojen käyttämää transients-välimuistia.

Seravolta löytyy maailmanluokan asiantuntemusta tietokannoista, WordPressistä ja avoimesta lähdekoodista. Emme pidä kynttiläämme vakan alla, vaan tuotamme runsaasti edellisten esimerkkien kaltaista sisältöä, käymme puhumassa alan tapahtumissa ja osallistumme aktiivisesti WordPressin ja MariaDB:n, sekä muiden avoimen lähdekoodin projektien tukemiseen ja kehittämiseen

Valitse yrityksesi verkkosivuille huippunopea WordPress-hosting ja asiantunteva ylläpito.

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

Tietomurto PHP:n pakettikirjastossa (PEAR)

22.1.2019

Seravon WP-palvelussa seuraamme aktiivisesti tietoturvatiedotteita ja omien valvontatyökalujemme raportteja. Reagoimme välittömästi kaikkiin poikkeamiin, jotta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän […]

Seravon testausjärjestelmä uudistuu

16.1.2019

Osana verkkosivustojen ylläpitoa ja päivittämistä testaamme asiakkaiden sivustojen toimivuutta. Testauksen tukena on käytetty Seravon kehittämää wp-test-komentoa, joka on ollut asiakkaidemme […]

WP-CLI v2.1 julkaistu

21.12.2018

Olennaisena osana Seravon WordPress alustaa ovat hyvät kehittäjätyökalut, ja sen vuoksi WP-CLI komentorivityökalun uusimman version 2.1 julkaisua on meillä odotettu […]