Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä suomalaisessa kasvavassa ja kansainvälistyvässä IT-alan yrityksessä Tampereella?

Seravo on vuonna 2011 perustettu yritys, joka keskittyy IT-asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen Linuxia ja muita avoimen lähdekoodin ohjelmistoja käyttäville asiakkaille. Palveluksessamme on avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on kokemusta niin palvelin-, työasema- kuin sulautetuista ympäristöistä. Seravon tuottama WP-palvelu.fi on WordPress-sivustoille optimoitu hosting- ja ylläpitoratkaisu, jonka asiakkaina on jo tuhansia yrityksiä, yhteisöjä ja julkishallinnon toimijoita ympäri Suomen. Tällä hetkellä on käynnissä palvelun kansainvälisten versioiden Seravo.com ja Seravo.se kasvattaminen.

Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella aivan rautatieaseman kupeessa viihtyisässä yhteistoimistotilassa. Suhtaudumme työhömme rennon vakavasti hauskanpitoa unohtamatta ja järjestämme säännöllisesti niin virkistyspäiviä kuin pienempiä yhteisiä aktiviteetteja, kuten firmalounaita ja liikuntahetkiä. Kasvavassa yrityksessä tekemistä ja haasteita riittää, vastuuta annetaan kaikille sitä ansaitseville ja tekemistä kehitetään aktiivisesti sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme toiveiden mukaan. Näin pysymme jatkossakin alamme edelläkävijänä Suomessa.

Kurkista kulissien taakse arkeemme Instagramissa.

Sinustako seuraava Seravolainen?

Tällä hetkellä etsimme kokenutta Linux-asiantuntijaa. Lue lisää ja lähetä hakemus!

Näin haet

Kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen careers@seravo.com. Otsikoithan hakemuksesi haettavan tehtävän nimen mukaan.

Lue lisää