Tule meille töihin!

Haluatko työskennellä suomalaisessa kasvavassa ja kansainvälistyvässä IT-alan yrityksessä Tampereella?

Seravo on vuonna 2011 perustettu yritys, joka keskittyy IT-asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen Linuxia ja muita avoimen lähdekoodin ohjelmistoja käyttäville asiakkaille. Palveluksessamme on avoimen lähdekoodin asiantuntijoita, joilla on kokemusta niin palvelin-, työasema- kuin sulautetuista ympäristöistä. Seravon tuottama WP-palvelu.fi on WordPress-sivustoille optimoitu hosting- ja ylläpitoratkaisu, jonka asiakkaina on jo tuhansia yrityksiä, yhteisöjä ja julkishallinnon toimijoita ympäri Suomen.

Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella aivan rautatieaseman kupeessa viihtyisässä yhteistoimistotilassa. Suhtaudumme työhömme rennon vakavasti hauskanpitoa unohtamatta ja järjestämme säännöllisesti niin virkistyspäiviä kuin pienempiä yhteisiä aktiviteetteja, kuten firmalounaita ja liikuntahetkiä. Kasvavassa yrityksessä tekemistä ja haasteita riittää, vastuuta annetaan kaikille sitä ansaitseville ja tekemistä kehitetään aktiivisesti sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme toiveiden mukaan. Näin pysymme jatkossakin alamme edelläkävijänä Suomessa.

Kurkista kulissien taakse arkeemme Instagramissa.

Nyt haemme useita erilaisia osaajia

Seravo palkkaa keskimäärin yhden uuden työntekijän joka kuukausi ja meillä on jatkuvassa haussa auki useita työpaikkoja erilaisille osaajille:

Näin haet

Kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@seravo.fi. Otsikoithan hakemuksesi haettavan tehtävän nimen mukaan.

Lue lisää