WooCommerce-ylläpito

[column sm=8]

WordPress-sivusto muuttuu verkkokaupaksi WooCommerce-lisäosan avulla. Verkkokaupan ylläpidolta vaaditaan hieman tavallista verkkosivua enemmän, ja siksi olemmekin räätälöineet verkkokaupoille oman palvelupaketin. Näin varmistetaan kaupan toimivuus, nopeus ja tietoturva parhaalla mahdollisella tavalla.

WP Business -palvelupaketti sisältää valmiiksi asennetun WooCommercen sekä maksutapa- ja toimituslisäosat, HTTPS-suojauksen, tietoturvavalvonnan ja päivittäisen varmuuskopioinnin. Luonnollisesti pakettiin sisältyy myös kaikki WP-palvelun perusominaisuudet: verkkotunnus, hosting ja 24/7 valvonta, lisäosien päivitykset sekä kehittäjätyökalut. Paketti kattaa kaiken, mitä toimiva verkkokauppa vaatii.

Kun WooCommercen maksutapa- ja toimituslisäosat on hankittu WP-palvelun kautta, ei asiakkaamme tarvitse hankkia tai maksaa niistä erikseen. Näin pystymme myös helposti vastaamaan niiden päivityksistä. Verkkokauppialla on toki aina vapaus rakentaa omat teemat ja valita muut lisäosat, jotta lopputulos on juuri halutunlainen.

Suosittelemme varsinkin aloittavalle verkkokauppiaalle Checkout Finlandin kuukausimaksutonta Startti-pakettia, jonka kautta saa kaikki suomalaiset maksutavat yhdellä sopimuksella. Toimitustapoja varten puolestaan suosittelemme Pakettikauppa -sopimusta, joka sisältää edulliset ja monipuoliset toimitustavat Suomessa. Molempien palveluiden ohjelmistot voidaan asentaa valmiiksi WP Business -pakettiin, jolloin tehtäväksesi jää vain sopimuksen teko Checkoutin ja Pakettikaupan kanssa.

WooCommerce maksutavat ja toimitustavat
Kiinnostuitko? Tilaa verkkokauppasi turvalliseksi pohjaksi WP Business -paketti tai kysy lisätietoja. Autamme mielellämme niin aloittelevia kuin kokeneita verkkokauppiaita!

Lue asiakkaidemme kokemuksia WooCommerce-verkkokaupasta WP-palvelun blogista

 

[/column]

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

Miksi kannattaa valita WooCommerce

14.11.2018

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-lisäosa WordPressille. Se on käytössä yli neljällä miljoonalla sivustolla, se on helppokäyttöinen, suoraan WordPressin kanssa yhteensopiva […]

WooCommerce 3.5 on täällä

1.11.2018

WooCommercea ja sen kehittäjää Automatticia ei ainakaan voi syyttää laakereillaan lepäämisestä, sillä versio 3.5 merkitsee jo kolmatta päivitystä WooCommerce-lisäosalle tänä […]

WordPress-sivut 300% nopeammaksi transienteilla

29.10.2018

Tiesitkö, että WordPress pitää sisällään oman välimuistijärjestelmänsä, jota kutsutaan transienteiksi? Transientit ovat helppokäyttöisiä ja oikein käytettyinä todella tehokkaita. Tässä artikkelissa […]