Yhteistyö

Toteutatko verkkosivustoja tai työskenteletkö digitoimistossa? Haluaisitko kaikkien WordPress-sivustojesi olevan turvallisen, nopean ja luotettavan hosting-palvelun ylläpidettävänä?

Toimimme yhteistyössä useiden mainos- sekä digitoimistojen kanssa, jotka toteuttavat verkkosivuja ja -kauppoja WordPressin ja WooCommercen avulla. Nämä yritykset säästävät aikaansa sekä resurssejaan valitsemalla meidät tekniseksi yhteistyökumppanikseen. Haluaisitteko te osaksi tätä yhteistyökumppanuutta?

Yhteistyökumppanina Seravo

Yhteistyökumppanina saat:

 • käyttövalmiin WordPress-asennuksen hetken kuluttua tilauksestasi
 • tehokkaan työskentely-ympäristön sekä parhaat kehittäjätyökalut, kuten Git, Vagrant, Composer, WP-CLI ja monta muuta
 • kehitysympäristö (staging) sivuston kehittämiseen (Pro, Business ja Enterprise paketit)
 • ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja tarpeesi mukaan myös tukea sivuston julkaisuun
 • mielenrauhaa teknisiltä ongelmilta asiakkaidesi kanssa: kun sivusto on valmis ja julkaistu, siirtyy vastuu sivuston ylläpidosta Seravolle
 • kumppanin, jolta löytyy WordPress-erikoisosaamista ja jolta saat tarvittaessa apua WordPress-ongelmiin
 • kumppanin, joka huolehtii aina sinusta ja asiakkaistasi

Voit valita tarpeesi mukaan jälleenmyynnin ja liidaamisen välillä, riippuen tarpeistasi, toimintamallistasi sekä asiakkaistasi.

Heräsikö kiinnostus? Tavoitat meidät osoitteesta wordpress@seravo.fi. Autamme mielellämme yhteistyökumppanuuteen liittyvissä kysymyksissäsi!

 

Miksi asiakkaasi haluavat Seravon tavallisen hostingin sijaan?

 1. Me Seravolla aidosti välitämme asiakkaistamme ja heidän sivustoistansa, ja olemme yksi harvoista toimijoista maailmassa, jotka tarjoavat ylläpitoa ja 24/7 valvontaa hostingin lisäksi. Huolehdimme asiakkaidemme sivustoista vuorokauden ympäri, ja mikäli sivustolla ilmenee ongelmia, me otamme suoraan yhteyttä asiakkaaseen ja kerromme ongelmasta. Mikäli ongelma voidaan ratkaista meidän toimestamme ilman kehittäjän toimenpiteitä, korjaamme usein ongelman asiakkaan puolesta. Tästä johtuen sivusto on usein korjattu ennen kuin vikaa ehdittiin sivustolla kävijöiden toimesta huomata.
 2. Palvelumme on kehitetty WordPressiä varten. WordPress-sivustojen nopeus ja skaalautuvuus ovat huippuluokkaa ja asiakaspalvelussamme työskentelee WordPress-ammattilaisia.
 3. Huolehdimme sivustojen päivityksestä, varmuuskopioinnista sekä tietoturvasta. Päivitämme sekä WordPressin ytimen, sivustolle asennetut teemat sekä lisäosat, joten sinun ei tarvitse murehtia vanhentuneista lisäosista. Varmuuskopioimme sivustot automaattisesti päivittäin ja olemme valmiita korjaamaan tietoturvaan liittyvät ongelmat sivustoilla.
 4. Tietoturva on palvelumme keskiössä. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme HTTPS suojauksen ilmaiseksi, joten sivustot ovat turvallisempia, nopeampia ja sijoittuvat paremmin hakukoneissa.
 5. Sinun ei tarvitse murehtia gigoista eikä hertseistä. Palvelumme skaalautuu kovimpiinkin kävijäpiikkeihin, ja hinnoittelumme perustuu vierailijamääriin, ei resursseihin.
 6. Hinnoittelumme on helppo ja selkeä. WP Mini soveltuu pienemmille sivustoille, Pro isommille sivustoille, Business verkkokaupoille ja Enterprise vaativammille ja monimutkaisemmille toteutuksille. Hinta sisältää aina sekä hostingin, domainin että ylläpidon.
 7. Me tarjoamme asiakkaillemme WordPressin sellaisena kuin sen on tarkoitettu olevan: helppo, turvallinen ja joustava. Tehtyäsi tilauksen asiakaspalvelutiimimme varmistaa sen tiedot ja asentaa WordPressin valmiiksi sinua varten, ja kaikki tämä tapahtuu parhaimmillaan minuuteissa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on kirjautua sisään.
 8. Seravon palvelut on suunniteltu kehittäjäystävällisiksi, ja siksi tarjoammekin parhaat työkalut upeiden verkkosivujen rakentamisen tueksi. Voimme tarjota kehittäjille myös koulutusta ja opastusta parhaisiin työtapoihin palveluissamme.

 

 

Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

WordCamp Turku 2018

28.9.2018

Tämän vuoden toinen kotimainen WordCamp on täydessä vauhdissa Turussa tänään 28.9. ja Seravo on menossa mukana! Olemme mukana tapahtumassa kuuden […]

Onko Cloudflaresta hyötyä?

27.9.2018

Seravon asiantuntijat ovat olleet useasti esillä puhumassa WordPressin nopeusoptimoinnista, joten moni WordPress-sivuston kehittäjä kysyy meiltä vinkkejä sivustonsa nopeusoptimointiin. Aina silloin […]

Gutenberg mullistaa WordPressin – vai mullistaako?

26.9.2018

WordPressin versio 5.0, jonka on määrä ilmestyä vielä vuoden 2018 aikana, tuo mukanaan uutuuden, joka on herättänyt suuria tunteita WordPress-maailmassa. […]