Yhteistyö

Toteutatko verkkosivustoja tai työskenteletkö digitoimistossa? Haluaisitko kaikkien WordPress-sivustojesi olevan turvallisen, nopean ja luotettavan hosting-palvelun ylläpidettävänä?

Toimimme yhteistyössä useiden mainos- sekä digitoimistojen kanssa, jotka toteuttavat verkkosivuja ja -kauppoja WordPressin ja WooCommercen avulla. Nämä yritykset säästävät aikaansa sekä resurssejaan valitsemalla meidät tekniseksi yhteistyökumppanikseen. Haluaisitteko te osaksi tätä yhteistyökumppanuutta?

Yhteistyökumppanina Seravo

Yhteistyökumppanina saat:

 • käyttövalmiin WordPress-asennuksen hetken kuluttua tilauksestasi
 • tehokkaan työskentely-ympäristön sekä parhaat kehittäjätyökalut, kuten Git, Vagrant, Composer, WP-CLI ja monta muuta
 • kehitysympäristö (staging) sivuston kehittämiseen (Pro, Business ja Enterprise paketit)
 • ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja tarpeesi mukaan myös tukea sivuston julkaisuun
 • mielenrauhaa teknisiltä ongelmilta asiakkaidesi kanssa: kun sivusto on valmis ja julkaistu, siirtyy vastuu sivuston ylläpidosta Seravolle
 • kumppanin, jolta löytyy WordPress-erikoisosaamista ja jolta saat tarvittaessa apua WordPress-ongelmiin
 • kumppanin, joka huolehtii aina sinusta ja asiakkaistasi

Voit valita tarpeesi mukaan jälleenmyynnin ja liidaamisen välillä, riippuen tarpeistasi, toimintamallistasi sekä asiakkaistasi.

Heräsikö kiinnostus? Tavoitat meidät osoitteesta help@seravo.com. Autamme mielellämme yhteistyökumppanuuteen liittyvissä kysymyksissäsi!

Miksi asiakkaasi haluavat Seravon tavallisen hostingin sijaan?

 1. Me Seravolla aidosti välitämme asiakkaistamme ja heidän sivustoistansa, ja olemme yksi harvoista toimijoista maailmassa, jotka tarjoavat ylläpitoa ja 24/7 valvontaa hostingin lisäksi. Huolehdimme asiakkaidemme sivustoista vuorokauden ympäri, ja mikäli sivustolla ilmenee ongelmia, me otamme suoraan yhteyttä asiakkaaseen ja kerromme ongelmasta. Mikäli ongelma voidaan ratkaista meidän toimestamme ilman kehittäjän toimenpiteitä, korjaamme usein ongelman asiakkaan puolesta. Tästä johtuen sivusto on usein korjattu ennen kuin vikaa ehdittiin sivustolla kävijöiden toimesta huomata.
 2. Palvelumme on kehitetty WordPressiä varten. WordPress-sivustojen nopeus ja skaalautuvuus ovat huippuluokkaa ja asiakaspalvelussamme työskentelee WordPress-ammattilaisia.
 3. Huolehdimme sivustojen päivityksestä, varmuuskopioinnista sekä tietoturvasta. Päivitämme sekä WordPressin ytimen, sivustolle asennetut teemat sekä lisäosat, joten sinun ei tarvitse murehtia vanhentuneista lisäosista. Varmuuskopioimme sivustot automaattisesti päivittäin ja olemme valmiita korjaamaan tietoturvaan liittyvät ongelmat sivustoilla.
 4. Tietoturva on palvelumme keskiössä. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme HTTPS suojauksen ilmaiseksi, joten sivustot ovat turvallisempia, nopeampia ja sijoittuvat paremmin hakukoneissa.
 5. Sinun ei tarvitse murehtia gigoista eikä hertseistä. Palvelumme skaalautuu kovimpiinkin kävijäpiikkeihin, ja hinnoittelumme perustuu vierailijamääriin, ei resursseihin.
 6. Hinnoittelumme on helppo ja selkeä. WP Pro soveltuu useimmille yrityssivustoille, Business verkkokaupoille, Corporate suuremmille sivustoille tai pienille network-asennuksille ja Enterprise vaativammille ja monimutkaisemmille toteutuksille. Hinta sisältää aina sekä hostingin, domainin että ylläpidon. Lisäetuna Seravon kumppanit voivat jatkaa WP Mini-palvelupaketin tilaamista siitä huolimatta, että paketti on muuten poistunut palveluvalikoimastamme.
 7. Me tarjoamme asiakkaillemme WordPressin sellaisena kuin sen on tarkoitettu olevan: helppo, turvallinen ja joustava. Tehtyäsi tilauksen asiakaspalvelutiimimme varmistaa sen tiedot ja asentaa WordPressin valmiiksi sinua varten, ja kaikki tämä tapahtuu parhaimmillaan minuuteissa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on kirjautua sisään.
 8. Seravon palvelut on suunniteltu kehittäjäystävällisiksi, ja siksi tarjoammekin parhaat työkalut upeiden verkkosivujen rakentamisen tueksi. Voimme tarjota kehittäjille myös koulutusta ja opastusta parhaisiin työtapoihin palveluissamme.

Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Hae WP-palvelu.fi:stä

Lue myös

Kesätöitä kesälle 2020

29.1.2020

Etsimme jälleen innokkaita kesätyöntekijöitä Seravolle Seravo on ketterä ja kasvava tamperelainen ohjelmistotalo, jolla on vahva jalansija suomalaisessa hosting-bisneksessä. Päätuotteemme on […]

Jujunan verkkokauppa ei kaadu kesken kampanjan

24.1.2020

Jenni Kulmalan perustama verkkokauppa Jujuna.fi myy ompelukaavoja ja -tarvikkeita. Kauppa on kasvanut nopeasti hyvin suosituksi. Kasvaneen suosion myötä Jujuna joutui […]

Hyvää joulua ja rauhaisaa vuoden alkua!

20.12.2019

Lomalla on hyvää aikaa keskittyä lukemiseen. Mikäli kuusen alta ei löydy riittävästi luettavaa, voimme suositella lisäksi tuoreimpia blogiartikkeleitamme. WordPress-taitojensa kehittämisestä […]